** 2. Lig’in çiçeği burnunda ekibi Batman Petrolspor’un yeni Teknik Patronu Ahmet Yavuz, kentin ilk günlük gazetesi Çağdaş’a özel açıklamalarda bulundu.

**Batman’a başarılı olmak için geldiğini belirten Teknik Direktör Yavuz; “Bu şehri ve insanlarını seviyorum. Mücadeleden kopmadan ve mazeret üretmeden sahada büyük bir mücadele vereceğiz. Çok çalışarak başarıyı yakalayacağız” dedi.

“BU KEZ ŞARTLAR EŞİT”
Batman Petrolspor’un yeni Teknik Patronu Ahmet Yavuz, bayram öncesi spor kamuoyu ve taraftarlara ‘sıcak’ mesajlar verdi. Gazetemiz yöneticisi ve Editörümüz Barış Arslan’a özel açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Yavuz; “Batman’a ilk geldiğimde 2. Lig kulübünü bırakarak gelmiştim. Devre arasıydı ve kulüp maddi olarak iyi noktada değildi. Pandemi koşulları da en üst seviyedeydi. Ancak bu şehri ve insanları sevdim. Bu kez ligin başında herkes sıfır puanda ve eşit koşullarda. İyi takımların yer aldığı bir gruptayız. Buraya başarılı olmak için geldim. Mücadeleden kopmadan ve mazeret üretmeden sahada büyük çaba sarf edeceğiz. Tüm rakiplerimizle her maçta her şeyi ile çarpışan bir ekip olacağız. Mücadeleden asla kopmayacağız. Kimseye hayal satmıyorum, işimiz zor ama başarı için her şeyimizi vereceğiz” dedi.

“KARİYERİM ORTADA”
Göreve başlamasının ardından sosyal medyada kendisine yönelik bazı eleştirileri de değerlendiren tecrübeli teknik adam Yavuz, şöyle devam etti; “16 Yıllık teknik direktörlük hayatımın 12 yılını 2. Lig’de geçirdim. Keçiören’de şampiyonluk yaşadım, 8 kez de play-off müsabakalarında mücadele verdim. Batman’a geldiğimde 2. Lig’den gelmiştim, şimdi de 3. Lig’den 2. Lig ekibine geldim, bunun farkındayım. Eleştirilere açığım ama şahsımı ve kariyerimi bilmeden yapılan eleştirilere de anlam veremiyorum.”

“SABIR İSTEMEYECEĞİM”
İddialı bir takımın sözünü veren Yavuz; “Sezon başında bu takımı herkes izleyecek. Hatta öncesinde de taraftarlarımızı ve futbolseverleri idmanlara davet ediyorum; gelip bizleri izlesinler. Mücadeleci bir takımla sonuna kadar savaşacağız. Kimse endişe etmesin. Genelde teknik direktörler ligin 4-5 haftası için ‘sabır’ ister. Ben sabrı da istemiyorum. Yeter ki bize güven duysunlar. Başkanımız, yönetimimiz, taraftarımız ve şehrin tüm unsurlarıyla Petrolspor’u hak ettiği gibi üst seviyede tutacağız” diye konuştu. (Çağdaş Özel)

Editör: TE Bilişim