ÇİFTÇİLERE ULAŞIM KOLAYLIĞI

Vali Canalp, köy ziyaretlerinde çiftçilerin tarla ve bahçelerine daha rahat ulaşabilmeleri için yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirterek şunları söyledi: “Çiftçilerimizin özellikle tarla ve bahçe yollarını açmasına yönelik çalışmalarda rekor yol açıldı diyebiliriz. Özel İdare ekiplerimiz son iki yılda 1980 kilometrelik tarla ve bahçe yolu açtı. Bu da rekor bir rakamdır.”

KUZEY VE BATI YOLLARI BİRLEŞİYOR
KUZEY VE BATI YOLLARI BİRLEŞİYOR
İçeriği Görüntüle

BETON VE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI

Kırsalda eğimli ve zorlu güzergahlarda kalıcı çözümler üretmek amacıyla son iki yılda 22,5 kilometre beton yol yapıldığını belirten Canalp, asfalt çalışmalarında da önemli mesafe alındığını ifade etti. Son üç sezonda toplam 134 kilometre sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

762 KİLOMETRELİK ASFALT ONARIMI

Özel İdare ekipleri, parke taşı ve büz döşeme çalışmalarının yanı sıra yol güvenliği ve drenaj çalışmalarını da sürdürdü. Geçtiğimiz sezon 762 kilometrelik asfalt onarımı gerçekleştirilirken, bu sezon da asfalt bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Muhabir: NEZAHAT SUMBÜL