Batman’da son programını gazetecilerle yapan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, kent merkezinde 3 yeni Gençlik Merkezi, köylere semt sahası ve Hasankeyf ilçesinde Türkiye’ye hitap edecek gençlik kampı projesini hayata geçireceklerini söyledi

GAZETECİLERİ DİNLEDİ
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Batman ziyaretinin son programında kentteki gazetecilerle Ziyade’de bir araya geldi. Gazetecilerin Petrolspor ve yeni yatırımlara dair taleplerini dinleyen Bakan Kasapoğlu; “Hem üniversite gençliği hem ana sınıfından itibaren eğitim sürecine dahil olan gençlerimizi hedefliyoruz. Spor bizim önemli bir alanımız. Şehrimizdeki spor yatırımları önemli bir zenginlik katıyor. Bugün köylere kadar semt sahası götürme kararı aldık. Petrolspor’un şehre kazandırdığı bir ivme var. Bunu nasıl genişletiriz, güçlendiririz bunun üzerine çalışıyoruz. Özellikle Hasankeyf eşsiz bir mekan. Tüm Türkiye’ye hitap edecek bir gençlik kampı projemiz var. Bunu en kısa sürede Hasankeyf’e kazandıracağız. Yurtlar açısından da Batman’ın bir sıkıntısı yok. Yeni branşlar üzerinde de çalışmalarımız var. Yeni gençlik merkezlerini de Batman’a kazandıracağız. 1 Yıl içinde Batman ve ilçelerinde gençlik merkezi eksiği kalmayacak” dedi.

“PETROLSPOR ŞEHRE İVME KAZANDIRDI”
Petrolspor’un kurumsal yapıya kavuşması için de çalışmalar yapacaklarını kaydeden Bakan Kasapoğlu; “Bu şehrin spor altyapısı var. Gençlerin potansiyeli ortada. Petrolspor’un bu sezon da iyi bir çıkışı var. Bu güzide kulübümüz için neler yapabiliriz diye çalışmalar yürüteceğiz” dedi. Gazetecilerin Batman’da Milli bir maç ile Türkiye kupası finali talebini de değerlendiren Bakan Kasapoğlu, konuyu Federasyon Başkanı Nihat Özdemir’e aktaracağını kaydetti.

Editör: TE Bilişim