** Amatör ligin final maçında karşılaşan Teiaşspor ile karşılaşan 1955 Belediyespor, rakibini 1-0’lık skorla devirerek, Batman şampiyonu oldu. Turuncu-mavililer şampiyonluk kupasını Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir’den aldı.

 

ŞAMPİYON DEĞİŞMEDİ
2014-2015 Batman Amatör liginin şampiyonu, geçen sezon gibi yeniden 1955 Batman Belediyespor oldu. 16 Mayıs şehir stadında finalinde karşılaşan Teiaş-1955 Belediye maçını Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, iki kulübün başkanları, ASKF Batman Başkanı Mahmut Akyol ve kalabalık bir taraftar topluluğu izledi. Centilmence geçen karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Maçın ikinci yarısında ise etkili olan takım 1955 Belediyespor’du. 65. Dakikada Emre Yakut takımını öne geçirdi. Maçın ilerleyen dakikalarında sonuç değişmedi ve 1955 Batman Belediyespor, Batman amatörünün en büyüğü oldu.

 

KUPA EŞBAŞKANDAN

Maç sonrası düzenlenen törende Turuncu-Mavililer şampiyonluk kupasını Batman Belediyesi Eşbaşkanı Sabri Özdemir’den aldı. Futbolcular ve Belediyesporlu yöneticiler, şampiyonluk coşkusu yaşadı. Teiaşspor’un ikincilik kupasını ise TEİAŞ Bölge Müdürü Süleyman İlhan verdi. ASKF Başkanı Mahmut Akyol ise maçta centilmenliği ön planda tutan iki takımı da tebrik etti. Öte yandan amatör lig şampiyonu 1955 Belediye, Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkmak için önümüzdeki Pazar günü Gercüş Bağlarspor’la karşılaşacak.

Editör: TE Bilişim