**Batman Petrolspor yönetiminin prensipte anlaştığını duyurduğu Enes Bayır ve Nurettin Çağlar, takımın Antalya kampından ayrıldı. Petrolspor’da geçen hafta da yardımcı antrenör Afan Koçak istifasını sunmuştu.

PETROL’DE NELER OLUYOR?
Batman Petrolspor’da peş peşe meydana gelen ayrılıklar sürüyor. Prensipte anlaşılan ve takımın Antalya kampına dahil olan Enes ve Nurettin kulüpten ayrıldı. Nurettin Çağlar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Prensip anlaşmasına vardığımız Batman Petrolspor’la bazı nedenlerden dolayı ayrılmış bulunmaktayız” ifadelerine yer verdi. Nurettin ile birlikte geçen hafta kampa dahil olan Enes de kulüpten ayrıldı.

İKİ İSİM DAHA AYRILMIŞTI
Geçtiğimiz aylarda Sportif Direktör Mehmet Aksu, geçen hafta da yardımcı antrenörü Afan Koçak’ın ayrıldığı Batman Petrolspor’da iki futbolcunun da kulüpten ayrılması dikkat çekerken, Kulüpten ayrılıkların nedeniyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Takımda teknik heyet ile bazı futbolcular arasında yaşanan sorunlar nedeniyle idmanlara iki gün ara verildiği de iddia edilirken, teknik heyet ile futbolcular arasında yaşanan sorunların krize dönüşmesiyle yönetimin sorunları çözmek için bir dizi toplantı gerçekleştirdiği öğrenildi. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim