** Ziraat Türkiye kupası eleme maçında sahasında Cizre’ye uzatma dakikalarında yediği golle elenen Batman Petrolspor’da hedef lig maçları…

 

** Fikstür gereği bu hafta maç yapmayacak Kırmızı-beyazlılarda futbolculara iki gün izin verildi.

 

PETROL’DE 2 GÜNLÜK İZİN
Kupaya ilk eleme maçında veda eden Batman Petrolspor, rotasını lig maçlarına çevirdi. Fikstür gereği bu hafta maç yapmayacak Kırmızı-beyazlılarda futbolculara iki gün izin verildi. Kupa maçını değerlendiren Teknik Direktör Orhan Kapucu: “Rakibimize oranla daha çok gol pozisyonuna girdik ama skoru bulamadık. Açıkçası maçın penaltılara gideceğini bekliyorum ama uzatmanın son dakikalarında yediğimiz golle kupadak elendik” dedi.

 

HAFTAYI İYİ DEĞERLENDİRECEK

Haftayı maç yapmadan değerlendirecek Petrolspor, 20 Eylül’de deplasmanda karşılaşacağı averajla lider Bergama’ya sıkı hazırlanacak. Futbolculara verilecek izin sonrası hafta sonu tesislerinde çalışmalara ağırlık vereceklerini ifade eden Kapucu, şöyle konuştu: “Haftayı iyi değerlendireceğiz. İzmir temsilci Bergama iyi bir ekip. Rakibi iki kez izlettirdim. Gerekli önlemleri alacağız. Koşan ve ısıran bir takımız. Deplasmanda sahadan istediğimiz sonuçla dönmek için sıkı bir idman programı uygulayacağım.”

Editör: TE Bilişim