** Kritik Bayrampaşa galibiyetiyle moral bulan Batman Petrolspor, haftalar sonra ligin sonrasından kurtuldu. -2 Derecede oynanan zorlu maçta hafızalardan silinmeyen anları derledik. İşte kritik maçın enstantaneleri…

FUTBOLCULARIN SEVİNCİ
3. Lig 3. Grupta haftanın kritik maçlarından Batman Petrol-Bayrampaşa maçı geride kalmasına rağmen son dakikalarda gelen gol, son dönemlerin unutulmayacak anlarından biriydi. Zorlu karşılaşmanın fotoromanını Çağdaş okurları için derledik. Ali Kemal’in 81. Dakikadaki frikik golüyle gelen galibiyet sonrası futbolcular galibiyeti taraftarlarla kutladı. Büyük sevinç yaşayan Kırmızı-beyazlılar, soğuk havada kıran kırana mücadelesiyle de alkış aldı.

HEM TOPU HEM DE
KALECİYİ İÇERİ GÖNDERDİ
Karşılaşmada dakikalar 81’i gösterdiğinde Petrolspor, köşe gönderine yakın noktada serbest atış kazandı. Nefeslerin tutulduğu anda topun başına tecrübeli oyuncu Ali Kemal geçti. Adeta golü koklayan Ali Kemal, topu iki kez düzelttikten sonra harika bir vuruşla kaleciyi avladı. Kalecinin bile çizgiden geçtiği anda tribünler adeta yıkıldı. Vali Hulusi Şahin, Milletvekili Ziver Özdemir, Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir ve diğer yöneticiler, taraftarlarla birlikte gol sonrası büyük sevinç yaşadı. Gol sonrası ve maç sonrası taraftarlara koşan Ali Kemal’in karşılaşma sonrası görüntüsü de ‘görev tamam’ mesajı gibiydi.

İLK KUTLAMA EMNİYET MÜDÜRÜNDEN
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sahaya koşan isimlerden biri de Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’tı. Teknik heyet ve futbolcuların bir birini kutladığı anlarda Emniyet Müdürü Kıraç da Teknik Direktör Ahmet Yavuz’a doğru yönelerek kendisini tebrik etti. İkilinin tebrik anı objektiflerimize böyle yansıdı.

BÖYLE SARILDILAR
Maç sonrası sıcak karelerden birini de Teknik Direktör Ahmet Yavuz ile TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir oluşturdu. Maç sonrası soyunma odasına giden Yavuz ile Demir karşı karşıya gelince sımsıkı sarıldı. Buz gibi havada il yöneticileri ve taraftarları adeta ısıtan teknik heyet, tebrik aldı. Kritik galibiyet sonrası Yavuz-Demir’in bu görüntüsü de objektiflerimizden kaçmadı.

BATMAN’DA YIKILDILAR
Konuk ekip Bayrampaşa, devre arasındaki transferlerine rağmen Batman’da mağlubiyetten kurtulamadı. Karşılaşma boyunca Petrolspor’la dişe diş mücadele sergileyen İstanbul temsilcisi, maçta gol fırsatları yakalasa da Kırmızı-beyazlılara diş geçiremedi. Ligde 10 beraberliği olan Bayrampaşa, 5 hafta sonra mağlubiyeti Batman’da tattı. (Barış Arslan-Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim