**Batman Çağdaş WebTV’nin ekranlara taşıdığı taraftarların stadyumdaki girişlerde yaşadığı sorunlara çözüm bulacaklarını belirten Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş; “O görüntülerden biz de rahatsız olduk. Erbaa maçına dek Gençlik Spor ve Emniyet Müdürlüğü ile yapacağımız görüşmelerle yığılmaların önüne geçeceğiz” dedi.

“BİLET SATIŞ NOKTALARI OLUŞTURACAĞIZ”
Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Elazığ maçında taraftarın yaşadığı sorunlara çözüm bulacaklarını söyledi. Çağdaş WebTV’nin ekranlara taşıdığı görüntülere de değinen Kulüp Başkanı Akbaş; “Görüntüleri ben de üzülerek izledim. Ciddi yığılmalar var. Bilet satış noktalarının oluşturulması için de yönetim kurulu üyelerimizle istişare yapacağız. Bilet satış noktaları oluşturmak istiyoruz. Ayrıca maç öncesi stadyumda kontrollerin daha sağlıklı yapılması için de Gençlik Spor ve Emniyet Müdürlüğü ile görüşmelerde bulunacağız” dedi.

HENDEK MAÇININ HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Elazığspor’u 3-0’lık skorla geçerek ligde puanını 33’e çıkaran Batman Petrolspor, Pazar günü çıkacağı Hendek deplasmanının hazırlıklarına start verdi. Ligde her maça final gözüyle baktıklarını belirten Kulüp Başkanı Akbaş; “Takımımızda iyi bir hava var. İstikrarlı çıkışımız sürüyor. Ligin ilk devresinde son maçlarına giriliyor. Her maç önemli. Hendek de kritik bir karşılaşma. Bu karşılaşma sonrası iki hafta üst üste sahamızda Erbaa ve Kütahya Belediye’yi konuk edeceğiz. Ekibimizin bu kritik maçları da kayıpsız atlatacağına inanıyoruz” diye konuştu. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim