*2000’i Aşkın davetlinin ağırlandığı yemekte konukları Belediye Başkanı Sait Karabulut ile kardeşi İlhan Karabulut, kapıda karşıladı. Konuklarla yakından ilgilenen Karabulut ailesi, görkemli düğüne katılanlara teşekkür etti.

BAŞKAN, KONUKLARI KARŞILADI

Batman’ın Beşiri İlçe Belediye Başkanı Sait Karabulut’un yeğeni Yunus Karabulut ile Fatoş (Demirhan) çiftinin düğün töreni görkemli geçti. Önceki akşam Batman’ın Elit düğün salonunda pandemi kuralları içinde yapılan düğün törenine Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener, Batman eski Milletvekili Faris Özdemir, Beşiri İlçe Emniyet Amiri Bilal Çil, ilçedeki bazı yöneticiler, Oda ve STK temsilcileri ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Başkan Karabulut ve kardeşi İlhan Karabulut, konukları kapıda karşıladı.

TANINAN AİLELER DE DÜĞÜNDEYDİ

Özdemir, Hamidiler, Nasıroğlu, Celbekler, Konaç ve Demir ailelerinin yanı sıra Batman iş dünyasından katılan seçkin simalara teşekkür eden Karabulut ailesi, pandemi kuralları içinde yaptığı düğün töreninde 2000 kişiyi yemekte ağırladı. Sanatçı Adnan Dilkavas ve Elit düğün salonu müzik ekibinin müzik resitali verdiği renk düğünde Karabulut çiftinin nikah şahitliklerini Batman eski Milletvekili Faris Özdemir, Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, Hayrettin Hamidi, Celil Demir, Fikret Barış ve Mazhar Celbek yaptı. Görkemli düğün geç saatlerde son buldu. (Altan Ayaz)

Editör: TE Bilişim