**1.5 yıl sürede yapımı tamamlanan dört yıldızlı Mezopotaima Otel sahibi Emin Çelik, hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirterek; “Batman’a yakışır bir otel kazandırdık. Otelimiz her ne kadar dört yıldızlı da olsa beş yıldızlı otel ayarındadır” dedi.
“PETROL KENTİNE BU OTEL YAKIŞTI”
Bir ay sonra resmi açılışı yapılacak olan dört yıldızlı Mezopotaima otel, hizmete açıldı. 1.5 yıl gibi bir sürede 20 milyon TL’lik bir harcamayla petrol kentine yakışır bir otel kazandırdıklarını söyleyen yatırımcı Emin Çelik; “Bu otele yaptığımız harcamayla Ankara’da rahatlıkla bir otel satın alabildik ama biz yatırımımızı memleketimize kazandırmayı bir görev bildik. Batman’ın böyle konuklama tesislere ihtiyacı var” diye konuştu.

MERKEZİ YERDE
Batman’ın en işlek güzergahında hizmete açtıkları otele yabancı konukların rahatlıkla ulaşabileceğine dikkat çeken Çelik, “Batman’daki iş ve tatil konaklamaların da Mezopotamya bölgesinin verdiği sıcaklık ve misafirperverliği, dinamik ve güler yüzlü personeli ve otelimizin eşsiz konforuyla ev rahatlığı yaşatacak. Otelde kral odası, VİP oda, Suıt oda, bedensel engelli oda, 29 standart oda ve aile odası olmak üzere toplam 80 odayla 202 yatak kapasitelidir” dedi. 


200 KİŞİLİK RESTAURANT

200 kişilik restaurantta yöre ile Mezopotamya’nın mutfağının seçkin menü alternatifleriyle müşterilerine hizmet vereceklerini belirten otel müdürü Hamit Ballıkaya; “Misafirlerimizin beğenisine sunan restaurantımız da her tadılacak yemek ziyafet değerindedir. Misafirlerimize ayrıcalıklı açık büfe branç olarak sunulmaktadır. Vitamin barımızda aparatif yiyecekler ve soğuk sıcak içeceklerimizle müşterilerimize farklı bir ortamda ağırlamaya hazırız. 250 kişilik seminer ve toplantı salonumuzla konuklarımıza hizmet vereceğiz” diye konuştu. 

KAPALI HAVUZLU OTEL
Otel Müdürü Ballıkaya, şöyle konuştu: “Otel havuzumuz kapalı olup 24 saat filtre sistemi ile temiz tutulmaktadır. Fitnes salonumuzda spor yaptıktan sonra Türk hamamında kese ve köpük masajı ile günün yorgunluğunu atıp vitamin barımızda taze sıkılmış meyve sularımızı içebilir. Asrımızın en korkunç hastalığı olan stresinizi gidermek ve sulu terleme ile yorgunluğunuzu atmak için saunamız ve birçok açıdan sağlığınız için faydalı olan buhar ve tuz odalarımız misafirlerimizin hizmetindedir.”
Editör: TE Bilişim