**Belediye’nin 2016 yılında yapacağı projeleri açıklayan Özdemir; “Önümüzdeki yıl üçüncü etap vizyon projesi başlatacağız. Güzergah Cumhuriyet Caddesi’ne kadar  elden geçirilecek” dedi.

9 MİLYON TL’LİK PROJE GERÇEKLEŞECEK
Kısa bir süre önce görevden uzaklaştırılan Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, önümüzdeki yıl planladıkları projeleri hayata geçirmek için şimdiden kolları sıvadıklarını söyledi. Özdemir; “2016’da üçüncü etap vizyon projesini başlatacağız. Yaklaşık 9 Milyon TL tutarındaki projeyi Cumhuriyet Meydanı’na kadar götürmeyi planlıyoruz. Basın kavşağı tünele kavuşacak. Batman’ın yeni bir meydanı oluşturacaz” dedi.
“YAŞAR KEMAL PARKI İHALEYE ÇIKIYOR”
Özdemir, şöyle devam etti; “Yaşar Kemal Parkı’nı yeniden düzenleyeceğiz. Aralık ayında park ihaleye verilecek. Çamlıtepe mahallesinde bazı park projelerimiz var. DİKA’nın da destek vereceği Yaşar Kemal Orman parkı daha güzel bir görünüme kavuşacak. Semt sakinlerinin taleplerinin farkındayız. Semtlerimizi yeşil alanlara kavuşturacak projeleri hayata geçireceğiz.”

TEMİZLİKTE YENİ DÖNEM
Temizlikte yeni bir hizmet dönemi de başlatacaklarını ifade eden Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü; “Karayolları Şubesine yakın bir alanda temizlik birimini oluşturacağız. Temizlik araçları bu alanda toplanacak. Temizlik sorununu tamamen çözmek için yeni çalışmalarımız var. Halkımızın taleplerini de dinliyoruz. Önümüzdeki günlerde temizlikle ilgili bir dizi kararımız olacak. Temizlik elemanlarının kontrolünü de şirket yapacak.”  

Editör: TE Bilişim