ÇELİK VE EKİBİ BASINLA BULUŞTU
Batman Ticaret Borsası 3 Ekim Cumartesi günü olağan seçimini gerçekleştirecek. Mevcut Başkanı Arif Güneş ile seçimde yarışacak Başkan adayı Sabri Çelik, Mezopotamya Otel’de ekibi ile birlikte basın toplantısı düzenledi. 148 Üyeli odanın temsiliyet açısından yetersizliğine dikkat çeken Çelik, göreve geldikleri takdirde üye sayısı 1.000 kişiye çıkaracaklarını söyledi. Başkan adayı Çelik, ilk hedeflerinin şehir içerisindeki buğday pazarını dışarı taşımak, modern bir buğday pazarı ile lisanslı depoculuk tesisini hayata geçirmek olduğunu söyledi.

HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
Projelerinin başında buğday pazarı, yeni idare binası ve lisanslı depoculuk tesisinin geldiğini belirten Çelik, şöyle devam etti; “Burada projelerimiz var, yapacak çok işimiz var. Görev verirlerse Allah kısmet ederse çok güzel projelerle talibiz. Bunlardan bir tanesi buğday pazarı, idare binası ve lisanslı depoculuğumuz. İlk hedeflerimizin içerisinde bunları en kısa dönemde bitirmeyi hedefliyoruz. Şu anda buğday pazarımız çok kalabalık bir mahalle içerisinde. Ulaşımı sıkıntılı. İlk hedefimiz buğday pazarını Batman şehir dışına, kimseyi rahatsız etmeyecek, ulaşımı kolay bir noktaya taşımak. Bunun yanında lisanslı depoculuğu da aynı bölgede hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMAK İSTİYORUZ”
Göreve kalıcı bir anlayışla talip olmadıklarını da dile getiren Çelik, belirledikleri hedeflere ulaştıktan sonra yönetimin genç ve dinamik isimlere devredilmesi gerektiğini söyledi. Başka adayı Çelik, şöyle devam etti; “Amacımız ve hedefimiz Türkiye’de örnek bir Batman Ticaret Borsası oluşturmak. İsminden söz edilen, hatta diğer borsaların örnek alabileceği bir oda olmasını hedefliyoruz. Bütün arkadaşlarımız işin içerisinden gelen insanlar. Borsa’da ne yazık ki sadece 148 üye bulunuyor. Bu rakam temsiliyetin ne kadar yetersiz olduğunu da gözler önüne seriyor. Bu açıdan ekibimizle birlikte ilk işlerimiz arasında üye sayısını en az 1.000 kişiye çıkarmak olacaktır. Daha şeffaf ve temsiliyet gücü daha yüksek bir Borsa için göreve talibiz.”
Next




