**Batman Çağdaş’ı ziyaret eden Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Kelkit galibiyetiyle birlikte liderlik koltuğuna oturan ekibini kutlayarak, ‘rehavet’ uyarısında bulundu. Akbaş; “Ekibimi kutluyorum. Bu takımı ayakta tutan Valimize sezon sonunda şampiyonluğu hediye etmek istiyoruz. Bu süreçte kesinlikle rehavete kapılmamalıyız, lig uzun bir maraton” dedi.

AKBAŞ; “MUTLU VE GURURLUYUZ”
3. Lig 1. Grupta liderliğe yükselen Batman Petrolspor’da moraller üst seviyede. Batman Çağdaş’ı ziyaret eden Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, liderliğin mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını söyledi. Takım olarak zorlu süreçte rehavete kapılmamaları gerektiğini kaydeden Akbaş; “Ligin 8. Haftasında liderliğe yükselmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Ancak takım olarak rehavete kapılmamalıyız. Cumartesi günü de önemli bir maçımız var. Çatalcaspor maçını önemli bir müsabaka. Önümüzdeki maçlara için daha çok çalışacağız ve daha temkinli olacağız. İçerde ve dışarıda oynayacağımız her maçı önemsiyoruz.  inanıyorum ki kaliteli kadromuzla sezon sonuna kadar, çok istediğimiz şampiyonluk hedefimize ulaşırız. Valimiz sayın Hulusi Şahin’inde çok istediği şampiyonluğu kendisine armağan etmek istiyoruz. Böyle bir Valimiz olduğu için şanslıyız” dedi.

“ŞEHİR PETROLSPOR’U KONUŞUYOR”
Şehirde yeni bir heyecan oluşturduklarına da işaret eden Akbaş, şöyle devam etti: “Rehavete kesinlikle kapılmamız gerektiğini ısrarla söylüyorum. Grup lideri olmamızla birlikte şehirde her yerde Petrolspor konuşulmaya başlandı. Bugün cadde ve sokaklarda da 7’den 70’e herkes Batman Petrolspor’un başarısını konuşmaya başladı. Bu da bizim için sevindiricidir. Bu hafta Cumartesi saat 14.00’da Çatalcaspor ile oynayacağımız maçta Batmanlı tüm futbolseverleri davet ediyoruz. İnşallah sporda Batman’a başarılı günler yaşatacağız. Batman Petrolspor 17 yıldır 3. Lig’de. Ancak bu takımın yeri burası değil. Petrolspor, en az TFF. 1 Ligde olmalı.  Daha önce Süper Lig kapısından döndük.  Ancak 17 yıldır 3. Ligde mücadele ediyor. 2. Lig hasretine son vermek istiyoruz.”

“ALTYAPIYA ÖNEM VERECEĞİZ”
Genç sporculara fırsat vereceklerini de kaydeden Akbaş; “Yönetim olarak artık altyapıya önem vereceğiz. Yeni gençleri kazanmak için arayışta olacağız. BAL liginde mücadele edecek iki takımımız var, altyapı hocalarımız bunların maçlarını da takip edecek.  Hocalarımızdan alacağımız raporlar doğrultusunda Batmanlı gençleri Petrolspor’a kazandıracağız.” Öte yandan Akbaş, Kelkit deplasmanında kendilerine yalnız bırakmayan Yarasalar taraftar grubuna da teşekkür etti. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim