** Ligin ilk 3 maçının kritiğini gazetecilerle yapan Petrolspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu: “İyi yolda ilerliyoruz. Hedefimiz şampiyonluk demedik ama gelecek şampiyonluğa da ‘hayır’ demeyiz” dedi.

 

“İYİ YOLDAYIZ”
Çine Madran galibiyetinin ardından Petrolspor Teknik heyeti, Türkiye Petrolleri tesislerinde gazetecilerle bir araya geldi. Basın toplantısına Petrolspor yöneticisi Reşit Kaygu, Teknik Direktör Orhan Kapucu, yardımcı antrenörler Metin Şimşek, Resul Özturan ve Fatih Sarı katıldı. Takımın gidişatı hakkında bilgiler veren Teknik Patron Kapucu: “İlk 3 maçımızda da mücadeleden kopmayarak 7 puana ulaştık. Aslında Çatalca deplasmanında son dakikalarda penaltımız verilseydi, puanımız 9 olurdu. Hedefimiz şampiyonluk demedik ama gelecek şampiyonluğa da hayır demeyiz. Takımda aksayan bazı noktalar var, bunların farkındayız. Gerekli önlemleri alıyoruz” dedi.



“KIRILGAN DEĞİLİZ”
İki iç saha maçında yenik duruma düşmelerine rağmen maçı çevirmeyi başardıklarını ifade eden Kapucu, şöyle devam etti: “Koşan, ısıran ve mücadeleden kopmayan bir takımız. Kırılgan bir takım değiliz. Takımım kazanmasını biliyor. Elbette puan kaybedeceğimiz maçlar da olacak ama hiçbir zaman mücadeleden kopmayacağız. Taraftarımız ve basınımıza verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Her geçen gün daha iyi bir Petrolspor sahada olacak.”

Editör: TE Bilişim