TAŞIMACILIKTA ARAÇLAR YENİLENECEK
Şehir içi toplu taşımacılığı yapan taşımacılık Kooperatiflerden 6’sı kent merkezi trafiğine uygun olan transit minibüste karar kıldı. Önceki akşam Ford Otosan satış yetkililerin de katıldığı toplantının faydalı geçtiğini belirten Batman Minibüsçüler Odası Başkanı Şeref Göymen: “6 Taşımacılık kooperatif başkanın görüşleri doğrultusunda toplu taşımacılıkta transit minibüslerin uygun olacağına karar verdik. Bu konuda Belediye Başkanvekilimiz sayın Ertuğ Şevket Aksoy’un da bu önerimizi olumlu değerlendirmesini bekliyoruz. Yeni alacağımız araçlar AB standardında olacak” dedi.

6 KOOPERATİF BİR ARADA
Yıllardır Batman şehir içi toplu taşmacılıkta hizmet veren 206 Evler Mobil, 19 Mayıs, İpragaz, Komando ve Yeşilevler taşıma kooperatif başkanlarının onayı ile transit minibüste karar kıldıklarını ifade eden Başkana Göymen şöyle devam etti: “Yeni almayı planladığımız minibüsler 14+1 ila 16+1 koltuk kapasitelidir. İçinde çift klima, engelli rampası ve kamera sistemine sahip  bu araçlar Batman trafiği için idealdir. İlk etapta 240’a yakın araç almayı hedefliyoruz. Eski araçların değerlendirmesi konusunda firmalardan destek bekliyoruz. Yine üyelerimize uygun otomobiller hangisi ise onda karar kılacağız.”

FORD YETKİLİLERİ TOPLANTIDAYDI
Önceki akşam Çömçe Lokanta’sında yapılan transit minibüs ürün sunumu toplantısına AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin ve Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Yörük’ün yanı sıra Ford Otosan Türkiye Ticari Araçlar Müdürü Murat Kılınç, Ford Otosan Doğu Güneydoğu Ticari Araçlar Bölge Müdürü Tekin Gürsoy, Ford Otosan Filo Üst Yapı Müdürü Sait Ülger, Ford Otosan Satış Sonrası Filo Bölge Müdürü Atilla Dinç, Ford Otosan Servis Mühendisliği Ticari Araçlar Ekip Lideri Murat Eröz, Ford Otosan Özel Araçlar Mühendisliği Müdürü Altuğ Güney ve Ford Otosan Pazarlama Ürün Uzmanı Mehmet Kalp katıldı. Toplantının her yönüyle yararlı geçtiğini kaydeden Başkan Göymen: “Servis ve bakıma önem veriyoruz. Bu nedenle öncelikli tercihimiz bize servis koşullarında iyi hizmet verecek firma olacak” diye konuştu.  (Abdullah Türeli)

Editör: TE Bilişim