** Bir süre önce kura çekimi yapılan 1472 konut üyelerinin 30 Ekim 2015 tarihine kadar ikinci taksidi ödemelerinin gerektiğini belirten Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen: “Son güne kalmamak için üyelerimizin bir an önce taksitleri ödemeleri gerekiyor” dedi.

ÜYELERE UYARI
Batman Emekliler Derneği’nin konutlarına üye olan daire sahiplerine ikinci taksit ödeme uyarısı, Dernek Başkanı Hüseyin Ekmen’den geldi. Batman Üniversitesi Batı Raman kampüsüne yakın bölgede yapımı tamamlanan ve bir süre önce kura çekimi yapılan 1472 konutun sahipleri ikinci taksit ödemelerini 30 Ekim 2015 tarihine kadar Ziraat Bankasına yapacak. Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, 1472 konut sahibinden bininin ödeme yaptığını ifade etti. Ödeme yapmayan üyelerin 30 Ekim tarihine kadar Ziraat Bankası Belde şubesine başvuru yapmasının gerektiğini belirten Başkan Ekmen; “Üyelerimizin izdihamla karşılaşmaması için 30 Ekim tarihine kadar Belde şubesine başvurmaları gerekiyor. Söz konusu tarihe kadar ödeme yapmayan üyenin konutu Toplu Konut İdaresi tarafından satışa çıkartılacak” dedi.



ÜYELER YENİ YILDA TAŞINACAK
Henüz alt yapısı ve çevre düzenlemesi yapılmayan konutlara üyeler 2016’nın ilk aylarında taşınacak. Okul, cami, ticaret merkezi ve sağlık ocağı binalarının eksikliklerinin de giderildiğini söyleyen Başkan Ekmen şöyle devam etti: “Kura çekimini yaptığımız konutlara üyeler büyük olasılıkla önümüzdeki yıllın ilk aylarında taşınacak. 1472 konuta ilave etmeyi planladığımız 400 konutun yapımı için de TOKİ İdaresi ile irtibat halindeyiz. Batman’ın yeni yerleşim alanını örnek bir konut projesine dönüştürmek istiyoruz. Üye sayımız her geçen gün artıyor. 10 bine yakın üyemizle Batman’ın en büyük derneği konumundayız. Emekli üyelerimizin farklı sektörlerde indirimli uygulamalardan yararlanması için bir dizi yeni proje hazırlıyoruz.”

Editör: TE Bilişim