**Çamlıtepe ile Tilmerç mahallelerinin arasından geçen DDY raylarına düşen özel otomobil sürücüsü, şans eseri ucuz atlattı. Bariyer ve kaldırımın olmadığı raylar bitişiğindeki görünmez kazada araç, hurdaya dönüştü.   

UÇURUMA DÜŞTÜ
Batman’ın gelişen semtleri olarak bilinen Çamlıtepe ve Tilmerç’in arasından geçen DDY raylarındaki görünmez kaza, ucuz atlatıldı. Batman Çağdaş’ın daha önce gündeme getirdiği raylar bitişiğindeki yol kenarında bariyer ve kaldırım olmaması, görünmez bir kazaya da neden oldu. İMBK Belde eğitim yuvaları önünden Tilmerç istikametine gitmek isteyen ve sürücüsü tespit edilemeyen 49 AK 471 plakalı özel oto, çukurlardan kaçarken, bir anda 10 metre yükseklikten raylar üzerine düştü. Sürücü, şans eseri görünmez kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. 112 Acil ekiplerinin müdahale ettiği yaralı sürücü, Bölge Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Daha sonra araç çekiciyle raylar üzerinden kaldırıldı.



“KALDIRIM VE BARİYER İSTİYORUZ”
Kazalara davetiye çıkaran yol güzergahına kaldırım ve bariyer talebinde bulunan Çamlıtepe ve Tilmerç, mahalle sakinleri, şöyle konuştular; “Son yağışlarla birlikte yol güzergahında çukurlar oluştu. Bazı sürücüler çukurlardan kaçayım derken, görünmez kazalarla karşılaşıyor. DDY raylarının olduğu bölgede 10 metre yükseklikte uçurum var. Bu kaza ne ilki ne de sonuncusudur. İlgili kurumların bariyer ve kaldırım düzenleme çalışmalarına bir an önce başlamaları gerekiyor. Sürücü yine de kazayı ucuz atlattı. DDY, Belediye ve DEDAŞ sorumluluk alanındaki bu yol güzergahındaki eksiklikleri gidermelerini istiyoruz.”   

Editör: TE Bilişim