*Önceki gün sabaha karşı çalıştığı firmaya gitmek isteyen 63 yaşındaki Nurettin Kilit’in kullandığı araca başka bir araç çarptı. Bir zamanlar dağları titreten Koçero’nun oğlu Kilit, trafik kazasında yaşama veda etti. Kilit, 5 yıl önce Türkiye Şoförler Federasyonu tarafından yılın sürücüsü seçilmişti.

YILIN SÜRÜCÜSÜ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ
Batman ve yöresinde yıllar önce dağlarda hayatı geçen ve ‘Koçero’ lakabı ile bilinen ünlü eşkiyanın oğlu 63 yaşındaki Nurettin Kilit, trafik kazasında hayatını kaybetti. Kaza, dün sabaha karşı Siirt-Batman Çevre yolunda meydana geldi. Nurettin Kilit yönetimindeki 34 PN 5181 plakalı özel otoya, 27 yaşındaki Ahmet Can Hopurcuoğlu yönetimindeki otomobil çarptı. Sürücü koltuğunda sıkışan Koçero’nun oğlu olay yerinde hayatını kaybetti.

YILIN SÜRÜCÜSÜ SEÇİLMİŞTİ
Diğer araç sürücüsü Hopurcuoğlu‘nun da yaralandığı kazada, polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Bu arada 5 yıl önce kurallara uymakla bilinen, uzun yıllar otobüs firmalarında kaptanlık yapan ve Türkiye Şoförler Odası’nca yılın sürücüsü seçilen Nurettin Kilit, Batman’da bir akaryakıt istasyonunda tır sürücülüğünü yapıyordu. Kilit, babası Koçero’nun mezarının bulunduğu Beşiri ilçesinin Dağ yolu köyünde toprağa verildi. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim