İŞKUR üzerinden 50 beden işçisi alacak olan Beşiri Belediyesi, ilçedeki işsizlerin yararlanması için 6 aylık ikamet şartı getirdi, kadrolara 150 kişi müracaat etti.

BAŞVURU SÜRESİ BİTTİ
İŞKUR üzerinden 50 beden işçisi alımı yapacak Beşiri Belediyesi, müracaatta bulunanlara son 6 ay içerisinde ‘ilçede ikamet ediyor’ şartı getirince müracaat sayısı da 150 kişiyle sınırlı kaldı. 21 Personele sahip Beşiri Belediyesi, şirket bünyesinde çalıştırılmak üzere 50 eleman alıyor. Lise mezunu şartının getirildiği personel alımında adayların aktif araç kullanabilip ehliyete sahip olmasının da gerektiği hatırlatıldı. Müracaatlar bugün mesai saatinde sona erdi.

MÜLAKAT YAPILACAK
16-17 Eylül 2021 tarihleri arasındaki müracaat süresinde 150 işsiz başvurusunda bulunurken, mülakatların da bu ay içinde tamamlanacağı ve beden işçilerinin önümüzdeki ay içinde işe başlayacakları belirtildi. Beşiri Belediyesi yetkilileri, ilçedeki işsiz gençlerin durumuna dikkat çekerek; “Eleman alımını planlarken ilçemizdeki işsizleri düşündük ve bir kriter getirdik. İlçede son 6 ay içinde ikamet şartı getirilince müracaat sayısı da 150 ile sınırlı kaldı. Aksi takdirde çok sayıda müracaat olurdu” dediler. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim