Kitaptan elde edilecek gelirin yetim öğrencilere destek olarak verileceğini belirten duyarlı öğretmen İbrahim Ergün: “El uzattığınız gönüllerde adınıza dikilmiş abideler bulacaksınız. Basıma hazır olan kitabın 1000 adet basımı için 4 bin TL’ye ihtiyacımız var” diyor.

YAZARLIĞA İLK ADIMI ATTILAR
Batman’ın Fatih Ortaokulu’nda 50 öğrencinin yazdığı şiirler için Matematik öğretmeni İbrahim Ergün, harekete geçti. Okul Müdürü’nün de desteğini alan eğitimci İbrahim Ergün, 7 ve 8. Sınıftaki 50 öğrenciyi şiir yazmaya teşvik etti. Yaklaşık iki aylık bir sürecin ardından öğrencilerin şiirlerini bir araya getiren öğretmen Ergün, ‘Fatih’in Çocukları’ adını verdiği şiir kitabının basımı için ise sponsor arıyor. Sosyal medya hesabından destek arayışına başlayan eğitimci Ergün: “Projemizin amacı 50’den fazla öğrencimize yazarlıkta ilk adımlarını atmalarına vesile olmak ve kitabın satışından elde edilen gelirle sınıf rehber öğretmenlerimizin tespit ettiği yetim öğrencilerimize yardım etmek” dedi.

“KİTABIN GELİRİ; YETİM ÖĞRENCİLERE”
‘Fatih’in Çocukları’ adlı şiir kitabı için destek isteyen duyarlı eğitimci Ergün, şöyle konuştu: “Bu çok yönlü projemiz sayesinde samimi ve sıcak yürekleri fethedecek böylece adınızı ebedileştireceksiniz. El uzattığınız gönüllerde adınıza dikilmiş abideler bulacaksınız. Basıma hazır olan kitabın 1000 adet basımı için yaklaşık 4 Bin lira gerekmektedir. Bunun için dost elinizi uzatmanızı istiyorum. Kapılarınızı mahcubiyetle çalarken hoşgörünüze sığınıyorum.” (Barış Arslan-Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim