Hamile kadını hastaneye kaldırmak isterken, kavşakta görünmez kazayla buluştu

Bu kavşakta kazasız gün yok

* Göçerler kavşağı olarak bilinen Turgut Özal bulvarındaki kavşakta hafta sonu yine kaza vardı. Özel oto ile panelvan’ın kırmızı ışık ihlali hasarlı kazaya yol açtı. Hamile kadın kazayı ucuz atlattı.

BU KAVŞAĞA DİKKAT

Kazasız günün geçmediği Turgut Özal bulvarında iki otonun kırmızı ışık ihlali ucuz atlatıldı. Hafta sonu ikindi saatlerinde meydana gelen kazada Ahmet Tadıl yönetimindeki 72 DH 442 plakalı özel oto ile Ramazan Gülen yönetimindeki 72 AL 472 panelvan, bulvarda kırmızı ışık yüzünden çarpıştı. Özel oto sürücüsü Tadıl, Betgaranti hamile olan bir kadını acilen hastaneye yetiştirmeye çalışırken, görünmez kazayla karşılaştığını iddia etti. Panelvan sürücüsü Ahmet Gülen ise kırmızı ışık ihlalinde bulunmadığını bildirdi. Trafik ekiplerinin müdahale ettiği olayda iki sürücü de kazayı yara almadan atlattı. Hamile kadında anında hastaneye kaldırıldı.

 

Hasarlı araçları polis çekti

Göçerler bulvarındaki görünmez kazada aldığı darbeyle çalışmayan 72 DH 442 plakalı özel otoyu, trafik memurları yoldan çekmeye çalıştı. Sürücü Ahmet Tadıl’ın bir türlü çalıştıramadığı aracı trafik ekipleri yolun kenarına çekerek sürücüler hakkında işlem başlattı.
Editör: TE Bilişim