**Milletvekili Ataullah Hamidi, köyü Rıdvan’da verdiği ‘Birlik ve beraberlik’ yemeğine Vali Azmi Çelik’in de aralarında bulunduğu il yöneticilerini ağırladı. 500’ü aşkın konuğu köyünde ağırlayan Milletvekili Hamidi; “Temmenim, bölgemiz ve ülkemizde bu güzel örneklerin sergilenmesi, birlik ve beraberliğin sağlamasıdır” dedi.

BU KEZ VEKİL AĞIRLADI
Bir haftadır seçim bölgesi Batman’da ilçe, belde ve köy gezilerini sürdüren AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, bu kez il yöneticilerinin de aralarında bulunduğu konukları yemekte ağırladı. Milletvekili Hamidi, Vali Azmi Çelik’i karşılarken, yöneticilerle tokalaştı. Beşiri ilçesine bağlı Rıdvan köyündeki yemeğe Vali Azmi Çelik, Beşiri Kaymakamı Ayşe Şeyda Çağlar, Ak Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, AK Partili ilçe Belediye Başkanları, Emniyet Müdürü Necati Denizci, kurum müdürleri ve Hamidi ailesi katıldı. 500 kişiyi aşkın konuğa kuzu eti, pilav, kuru fasulye ve irmik tatlısı ikram edildi.


“BÖLGENİN HASSASİYETİNİ BİLİYORUZ”
Milletvekili Hamidi, şöyle konuştu; “6 Aydır meclisin yoğun çalışmaları nedeniyle memlekete günü birlik geliyordum. Bir haftadır ilçeleri dolaştım, dostlarla görüştüm. Baharın son günlerinde bölgenin hassiyetini de dikkate alıp bürokrasi, parti teşkilatı ve yöremizin önde gelen aileleriyle bir araya geldik. Bu katılım birlik ve beraberliğimizin göstergesidir. Allah’tan tek isteğim bölgemizin ve ülkemizin bu güzel örneklerle sergilenmesi, birlik ve beraberliğimizin pekişmesidir.”


“EKSİKLİKLERİMİZ OLABİLİR”
Hamidi, sözlerini şöyle sürdürdü; “Hepimizin eksikleri olabilir, taleplerimiz de vardır. Daha önce dile getirdim, şimdi de aynı şeyi tekrarlıyorum. Allah akıl vermiş, mantık, dil vermiş. Eğer eksiklerimiz varsa, demokratik kurallar çerçevesinde konuşup bunları giderebiliriz. Huzurun olduğu yerde kalkınma olur, istihdam, yatırım olur. İnsanımızın yüzü güler, Allah’tan isteğim tüm memlekette, bu birlik ve beraberliğin sağlanmasıdır. Davete katılan herkese teşekkürü bir borç biliyorum.”

Editör: TE Bilişim