** Ak Parti’nin Batman Belediye Başkan adaylığına adı geçen Münir Ceylan, konuştu; “İstanbul Beylikdüzü değil, Batman Belediye Başkan adaylığı teklifini aldım. İki taraf da şu anda değerlendirme aşamasında. Batman’ı düşünüyorum.”

 

CEYLAN, AK PARTİ’YE GÖZ KIRPIYOR
Petrol-İş Sendikası eski Genel Başkanlarından Murat Ceylan, bir süre önce teklif aldığı Ak Parti Belediye Başkan adaylığını değerlendirdiğini söyledi. Bir süredir İstanbul’a yerleşen Ceylan, aktif politikaya yakın olduğunu belirtti. Ceylan, şöyle konuştu; “Ak Parti’den başkan adaylığı için teklif aldığım doğrudur. İki taraf da değerlendirme aşamasında. Yıllar öncesinde petrol emekçileri arasından geldiğim Batman’ı asla unutmam mümkün değil. İstanbul Beylikdüzü’ne adaylığım sözkonusu olmaz. Ama gönlümden geçen yer, Batman’dır. Batman Belediye Başkan adaylığı teklifini değerlendirebilirim.”

 

ADAY BİR HAFTA İÇİNDE AÇIKLANACAK
Ak Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, Batman için bazı adayların durumunun değerlendirildiğini söyledi. Batman Belediye Başkan adayının en geç bir hafta içinde açıklanacağını ifade eden İl Başkanı Güneştekin; “Önümüzdeki hafta sonuna kadar her şey netliğe kavuşmuş olur. Önce Batman Belediye Başkan adayı açıklanacak. Ardından ilçe ve belde başkan adaylarımızı kamuoyuna duyuracağız. Bazı isimleri şimdiden kamuoyuna duyurmamızın gereği yok. Şu ana kadar 21 ilin belediye başkan adayı açıklandı. Batman adayımız da en geç bir hafta içinde açıklanacak” dedi.

Editör: TE Bilişim