*Vali Hulusi Şahin’in kan bağışını için ‘meydan okuduğu’ Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, 177 polis ile birlikte Türk Kızılay’a kan bağışında bulundu. Müdür Kıraç da Petrolsporlu taraftarlara bağış çağrısında bulundu.

177 POLİS KAN BAĞIŞINDA BULUNDU
Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ile 177 polis memuru, Ramazan ayı sürecinde azalan kan bağışına destek olmak ve vatandaşları kan vermeye davet etmek için Atatürk Parkı önünde düzenlenen bağış kampanyasına destek verdi. Emniyet Müdürü Kıraç, basın mensuplarına Vali Hulusi Şahin'in kan bağışında bulunulması için yaptığı ‘meydan’ okumasına cevap vermek için harekete geçtiklerini söyledi.

“KIZILAY’A DESTEK İÇİN BURADAYIZ”
Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü olan 177 sayısını baz alarak 177 personelle kan verdiklerini ifade eden Emniyet Müdürü Kıraç, şunları kaydetti; “Ülkemiz ve insanlarımız çok kıymetli. Bu yüzden Kızılay'a destek olmaya geldik. Vatandaşlarımızı hem iyilik yapma adına hem de sağlık açısından kan vermeye davet ediyoruz.” Kıraç, daha sonra Petrolspor taraftar grubu Yarasalardan Şahin Ete’ye taraftarlarla birlikte kan bağışı çağrısında bulundu. (Bünyamin Ayaz)

Editör: TE Bilişim