** Diyarbakır’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında 1955 Belediye Spor Yıldız Kadın Futbol takımımız grup şampiyonu oldu.

RAKİP TANIMADI
Diyarbakır’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasına katılan 1955 Belediye Spor Yıldız Kadın Futbol takımı, grubunu birincilikle tamamlayarak şampiyon oldu. Grubunda Hakkarigücü, Diyarbekir Spor, Siirt Hasbey Spor ve Ergani İmam Hatip Anadolu Spor takımları ile karşılaşan 1955 Belediye Spor Yıldız Kadın Futbol Takımı ilk maçta Hakkari Gücü ile 2-2 berabere kalırken Diyarbekir Spor’u 12-0, Siirt Hasbey Spor’u 7-0, Ergani İmam Hatip’i 5-0 ve son maçta yine Hakkarigücü Spor’u 5-3 yenerek grubu birincilik ile bitirdi.

“VAR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Şampiyon olan sporcuları kutlayan Batman Belediyesi Eş Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda 1955 Belediye Spor Eş Başkanı Semra Güneş: “Biz bu alanda kadın bilinciyle var olmaya ve başarılarımızı her alanda olduğu gibi futbol alanında göstermeye devam edeceğiz. Bu alanda henüz istediğimiz başarıları elde etmemiş olabiliriz ancak kadının renginin sahalarda olması bunu başaracağımızın en büyük kanıtıdır. Kadın futbol takımımız başarılarına başarı ekleyerek ilerlemeye devam ediyor ve biz de onların daha iyi işler yapacağından eminiz. Biz kadınlarımızın başarılı olacağına inanıyor ve onlara güveniyoruz. Kadının rengi sahalarda olmaya devam edecek” dedi.

Editör: TE Bilişim