Batman’ın tek profesnol takımı Batman Petrolspor, ligin ikinci yarısına 3 puanla başladı…

Ligde üst sıraları yakından ilgilendiren Batman Petrol-Bayrampaşa maçında gülen taraf; Kırmızı-beyazlılar oldu.

6 Puan değerindeki karşılaşmada Petrolspor, oynadığı akıllı futbolla rakibini devirmesini başardı.

Antalya kampının yaradığı Petrol’de tüm mevkilerde futbolcular 90 dakika boyunca Bayrampaşa’ya çok az sayıda fırsat verdi.

Kuşkusuz karşılaşmanın kırılma anı ise Petrolspor’un 1-0 öndeyken Halil Aşut’un topu kale çizgisinden çıkarmasıydı…

Günün çalışkan ismi ise kuşkusuz iki assist yapan Atilla’ydı. Hırsı ve güzel futboluyla takımını ateşleyen Atilla’nın iki golde de katkısı vardı.

Takımın ve defansın bel kemiği olan Celal’in 74. Dakikada hiç uğruna ikinci sarıdan kırmızı kart görmesi hepimizi şaşırttı. Hakem hatalı olabilir ama Celal gibi kaliteli bir futbolcunun öfkesine hakim olması gerekip, o bölgeden uzaklaşması gerekirdi. Bu anlamda kaptanın da futbolcunun hakemle tartışması noktasında hemen devreye girmesi gerekiyordu. Neyse ki kalan 20 dakikada Petrol, çekinmeden oyununu sürdürdü.

Her yönden kampın yaradığı Batman Petrolspor, takım olmuş… Kalitesi ve sergilediği oynuyla bu ligin üstünde olduğunu gösterdi kulüp… Zorlu maçta 90 dakika boyunca sahanın her alanında basmadık yer bırakmayan futbolcuları ve galibiyetten ötürü teknik heyeti kutluyorum.

Zirve mücadelesinin iyice kızıştığı ligde Petrol, daha da zorlu maçlara çıkacak. Bu akıllı oyun, futbolcuların birlikteliği ve hırsla grupta yenemeyeceğimiz takım yok. Yeni transferler de takıma katkıda bulunursa liderlik bile hayal olmaz.

Önümüzdeki hafta Yomraspor deplasmanına çıkacak Petrolspor’a şimdiden başarılar…