Batman eski Milletvekili Faris Özdemir’in oğlu Halil, yaşamını eski Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu’nun kızı Hiva ile birleştirdi. Ankara’daki düğün törenine eski ve yeni bakanlar katıldı. Bürokratlar ile seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı törende eski Milletvekili Özdemir, konuklara teşekkür etti.

BAŞKENTTE MUTLU DÜĞÜN

Batman eski Milletvekillerinden Faris Özdemir’in oğlu Halil ile Mardin eski Milletvekili Orhan Miroğlu’nun kızı Hiva’nın düğün töreni başkentte yapıldı. Önceki akşam Ankara İncek Mahallesi’ndeki La Mozza Weddıng Garden da yapılan düğün törenine yeni ve eski bazı bakanlar katıldı. Batman Valisi Hulusi Şahin ile Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ile çok sayıda bürokratın da katıldığı düğünde nikah şahitliklerini Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Eski Bakanlardan Mehdi Eker, Cevdet Yılmaz, Hüseyin Çelik, Bekir Bozdağ, Mahir Ünal, Abdulkadir Aksu, Ayşenur Bahçekapılı, Efkan Ala, Salih Yıldırım, Batman Valisi Hulusi Şahin, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ve eski Milletvekili Fevzi Berdibek yaptı.

ÖZDEMİR’DEN TEŞEKKÜR

Batman eski Milletvekili Faris Özdemir ile Orhan Miroğlu, konukları kapıda karşıladı. Pandemi kuralları içinde başkentte sade bir düğün töreni yaptıklarını belirten Batman eski Milletvekili Özdemir, “Bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza şükran borçluyuz. Ankara başta olmak üzere Batman, Mardin ve diğer şehirlerden gelen tüm yakın ve dostlara teşekkürü bir borç biliyorum.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim