** Hafta sonu oynanan Batman Petrol-Beylerbeyi maçında ilginç görüntü oluştu. Bazı taraftarlar, ‘Her yer Silvan, her yer direniş’ tezahüratında bulundu.

** Tezahürata sinirlenen Emniyet Müdür Yardımcısı, çevik kuvvetle tribüne girerek: “Bir daha bu sloganı atarsanız size müdahale ederiz’ sözleriyle taraftara tepki gösterdi.

TANSİYON YÜKSELDİ
Batman Petrolspor-Beylerbeyispor maçının ilk yarısında bazı taraftarların, ‘Her yer Silvan, her yer direniş’ sloganının ardından gergin anlar yaşandı. Tezahürata sinirlenen Emniyet Müdür Yardımcısı, çevik kuvvet ekipleriyle birlikte kapalı tribüne girdi. Taraftara tepkide bulunan Emniyet Müdür Yardımcısı: “Bir daha bu sloganı atarsanız size müdahale ederiz” dedi. Gergin anlarda taraftar ‘Emniyet dışarı’ tezahüratında bulundu. Petrolsporlu yöneticilerin de devreye girmesiyle tribünler yatıştı.



“GÖZLEMCİNİN İŞİ”
Emniyet Müdürü Yardımcısının tepkisine taraftarlar kadar tribündeki spor adamları da anlam veremedi. Tezahüratlarla ilgili Emniyet mensuplarının müdahale yetkisinin olmadığını belirten bazı spor  adamları: “Tezahüratlarla ilgili merci gözlemci ve TFF’dir. Emniyet ekiplerinin bu konuda  müdahale etme yetkisi yok” dediler. Öte yandan bazı taraftarlar ise şöyle konuştular: “Biz ‘savaşa hayır’ sloganları da attık. Amacımız bölgede kalıcı barışın sağlanmasıdır. Kötü bir niyetimiz yoktu” dediler.

Editör: TE Bilişim