PERDE AÇILIYOR
2. Lig ve 3. Lig’lerde yeni sezon, Cumartesi günü oynanacak maçlarla start alıyor. Bu sezon Vali ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin’in büyük desteğiyle hedef büyüten Batman Petrolspor, sezona iddialı hazırlanan ekiplerden oldu. Sezon öncesi yeni teknik heyet, 28 transfer, Batman ve Burdur kamplarıyla hazırlanan Batman Petrolspor, ilk maçına saha ve seyircisi önünde çıkıyor. Petrolspor, Cumartesi günü 15.30’da Burdur Yıldırımspor’u konuk edecek.

MAÇIN HAKEM TRİYOSU AÇIKLANDI
Batman Yeni Şehir stadyumunda oynanacak Batman Petrolspor A.Ş-Bursa Yıldırımspor karşılaşmasının hakem triyosu da açıklandı. Karşılaşmayı Zonguldak bölgesinden Hakan Ergin yönetecek. Ergin’in yardımcılıklarını ise Hüseyin Otyakmaz ve Emir Kılıçarslan yapacak.

YÜZDE 50 ORANINDA SEYİRCİ ALINACAK
TFF, yeni sezonda korona tedbirleri kapsamında tribünlere yüzde 50 oranında seyirci alacak. TFF’nin diğer şartları ise şöyle; “Sağlık Bakanlığı’nca belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren, Covid-19 geçirmiş kişiler ise izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma seyirci olarak girebilecektir. -12 yaşını tamamlamış ve henüz T.C. Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği aşı yaş grubuna dahil olmamış kişiler, müsabakadan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırması ve test sonucunun negatif olması şartıyla stadyuma girebilecektir. Ancak söz konusu yaş grubuna T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından aşı tanımlaması yapılması halinde, söz konusu kişiler 60 gün süre içerisinde aşı takvimini tamamlamamaları halinde, bu kişilere stadyumlara giriş izni verilmeyecektir. -Stadyumlarda yer alan Protokol ve Basın Tribünlerine girişler, seyirci giriş koşullarına tabi olacaktır.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim