**TPAO Batman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen İbrahim Halil kay üniteler arası futbol turnuvası sona erdi. Turnuvada şampiyonluk maçı Batıraman ile TPAO Bölgespor arasında oynandı. Batıraman ekibi rakibini 2-1’lik skorla devirerek turnuvanın şampiyonu oldu.

TURNUVA ZEVKLİ GEÇTİ
1 Ay önce başlayan müsabakalar 2 grupta 10 takımın katılımı ile oynandı. Her grupta 4 takımın bir üst tura çıktığı müsabakalar sonunda çeyrek final, yari final maçları sonunda final müsabakası önceki akşam TPAO Bölgespor ile Batıramanspor  arasında oynandı. Çekişmeli bir ortamda gerçekleşen müsabakayı 2-1’lik skorla kazanan Batıramanspor turnuvanın şampiyonu oldu. Final maçını yaklaşık 500'ün üstünde seyirci ile TPAO personeli takip etti. Sık sık tezahüratlarla takımlarına destek veren seyirciler gönüllerince eğlendiler. Turnuva boyunca izleyicilere TPAO tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

FİNAL MAÇI İLGİ GÖRDÜ
Bölgespor ile Batıramanspor arasında oynanan final maçını personel eşleri ile aileler yakından takip etti. Futbol turnuvasının şampiyonu Bölgespor’u 2-1 ile yenen Batıramanspor oldu. Batıramanspor’a kupasını Bölge Müdürü Mustafa Demir, 2. olan ekip Bölgespor'a kupasını Üretim Müdürü Mustafa Çetin, 3.olan ekibe Altyapıgücüne kupasını Tedarik ve Lojistik Müdürü Adnan Yürük, En Centilmen Takım seçilen Garzanspor’a ödülünü Batman Emekliler Derneği yöneticileri verdi. Gol kralı olan Batıramanspor’dan İzzettin Aksoy’a ödülünü ise Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş takdim etti. Kupa töreninde konuşan Bölge Müdürü Mustafa Demir ise; “Yakın bir zamanda çalışma arkadaşımız personelimiz İbrahim Halil Kay hocamızı kaybetmiştik. Adını yaşatmak için bu sene düzenlediğimiz turnuvaya onun adına düzenledik. Tüm personelimize gösterdikleri centilmenlikten ötürü teşekkür ediyorum.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim