**Çağdaş WebTV’nin yayınına katılarak ligin ilk devresini değerlendirip ve eleştirilere yanıt veren Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş: “İlkyarıda bu tabloyu biz de beklemiyorduk. Üst sıralarda olmalıydık, ancak olmadı. Petrolspor’a zarar verecek en son kişi benim. Petrolspor’la ilgili hiçbir hesabımız olmadı ama olanlar gelip yönetime talipli olabilir” dedi.

“HAK ETMEĞİM İTHAMLARLA KARŞILAŞTIM”
Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Editörümüz Barış Arslan’ın sunduğu canlı yayına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Takımın ilkyarı performansı ve kendisine yönelik eleştirilere yanıt veren Akbaş: “Bu kulübün yaşaması için görevi kabul ettim” dedi.  Osmaniye maçı sonrası kendisine yönelik ‘istifa’ çağrılarını da değerlendiren Kulüp Başkanı Akbaş: “Tasvip etmediğim şekildeki ithamları hak etmedik. Üzüldüğümüz nokta bu. Uzun yıllar Batman gençlerinin iyi yerlere gelmesi için çaba sarf ettim. Hizmetlerimiz ortada. Kimseyle sorunum olamaz. Eleştirilere saygı çerçevesinde açığım. Kulüp şu anda daha farklı bir yerde. Türkiye’de en iyi idare edilen kulüplerden biriyiz. Fakat saha içinde başarısızlığımız elbette var. Keşke imkanlarımız el verseydi üst düzey futbolcular alsaydık. Biz istemez miydik? Bu takıma Allah’ın izniyle bir şey olmayacak” dedi.

“KULÜBÜN EMANETÇİSİYİM”
Akbaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Canla-başla kulübün yaşaması için mücadele veriyoruz ama asla dışarıdan bizi yönlendirmelere izin vermeyiz. Bu kulübün sahibi ben değilim, ben bir emanetçiyim. Yarın sayın Valimiz ‘Bu saatten sonra bu kişiyi uygun gördüm’ derse hemen kulübü devretmeye hazırım. Kulüp bu durumda olmasaydı beni hiç kimse burada tutamazdı. Sporun vefası yok. Kulübü bu durumda bırakmak doğru olmadığı için görevdeyim. Petrolspor’a zarar verecek en son kişi benim. Vaktimin en büyük kısmını Petrolspor’a veriyorum. Bizim Petrolspor üzerinde bir hesabımız yok ama hesabı olan varsa gelsin devralsın. Sezon sonuna kadar kulübü gelmesi gereken yere getireceğiz. Yönetici arkadaşlarımızla birlikte büyük emek veriyoruz. Herkes elini vicdanına koysun, biz Petrolspor’a ne zarar verdik?” Öte yandan Batman Çağdaş’ın yayınını yaklaşık 25 Bin kişi izledi. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim