*Küme düşme potasından uzaklaşmak isteyen Batman Petrolspor, ara transferde orta sahasını TFF 1. Lig takımlarından Adanasporlu Serhat Tunç’la güçlendirdi. Kırmızı-Beyazlılar, Tunç’u kiralık olarak renklerine bağladı.

ÇELİK: “KADROMUZU GÜÇLENDİRİYORUZ”
Batman Petrolspor, ara transferde orta sahaya tecrübeli bir futbolcu daha transfer etti. Kırmızı-Beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Emin Çelik, TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor’un orta saha elemanı 23 yaşındaki Serhat Tunç’u, sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladıklarını ifade etti. Kadrolarını ara transferlerle güçlendirdiklerini belirten Çelik: “Küme düşme potasından uzaklaşabilmemiz için eksikliklerimizi gidermek zorundayız. Serhat’la orta sahamız güçlenecek” dedi.

AKBAŞ: “SERHAT 3 GÜNDÜR BATMAN’DA”
Batman Petrolspor’u tehlikeli bölgeden uzaklaştırabilmek için TFF 1. Ligden bile futbolcu transfer ettiklerine dikkat çeken Kırmızı-Beyazlı ekibin Başkanı Abuldulvahap Akbaş, şunları kaydetti: “İkinci yarıda çok önemli maçlar oynayacağız. Final havası içinde geçen maçları kazanabilmemiz için de kadromuzu güçlendirmek zorundayız. Adanaspor’un tecrübeli orta saha elemanı Serhat’ı üç gün öncesinden Batman’a getirdik. Lisans işlemlerini tamamladık. Pazar gün taraftarlarımızı Bayrampaşa maçına davet ediyoruz.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim