**Batman Petrolspor’u devralan işadamı Aydın Gülmez, Batman Çağdaş’ı ziyaret ederek kamuoyundan manevi destek istedi. Gülmez: “Takım zorda olduğu için devraldım. Petrolspor bizim için çok değerlidir. Maddi sorunumuz yok, tek isteğimiz kamuoyunun manevi desteğidir” dedi.


**Petrolspor’u 2. Lige çıkarmak için mücadele edeceklerini belirten Kulüp Başkanı Gülmez: “Bu takımı hak ettiği yere taşımak istiyoruz. Kulübe kısa sürede modern tesisler de kazandırmayı planlıyoruz. Batman’ı futbolda hak ettiği yere taşımak istiyoruz” diye konuştu.


İDDİALI BİR TAKIM OLACAĞIZ”

Batman Petrolspor’un yeni Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, kardeşi Hayrettin Gülmez, Futbol Direktörü Şahabettin Yanar, Basın Sözcüsü Bülent Kurt ve eski futbolcu Reşit Kaygu ile birlikte basın turundaydı. Petrolspor’u maddi krizden kurtarmak için devraldığını belirten Gülmez, kamuoyundan manevi destek istediklerini söyledi. Gülmez, şöyle devam etti: “Petrolspor’un sıkıntıda olduğunu basından öğrenince devreye girdim ve çok kısa bir sürede devir işlemlerini tamamladık. Parasal hiçbir sıkıntımız yok. Kamuoyundan sadece manevi destek bekliyoruz. Bu kulüp hepimizindir. El birliğiyle takımı hak ettiği noktaya taşıyacağız.”


TESİSLER 3.5 YILLIĞINA KİRALANDI
TPAO içindeki kulüp tesislerini 3.5 yıllığına kiraladıklarını belirten Gülmez: “Futbolcuların tüm alacaklarını ödedik. 3.5 yıllığına da tesisleri kiraladık. Yeni tesis konusunda da bugünden itibaren girişimlerimiz olacak. Petrolspor’a modern tesisler kazandıracağız. Yer bulduğumuz takdirde çalışmalara hem başlayabiliriz. Petrolspor eski başarılı günlerine dönecek. Biz bu inançla takımı aldık. Hedefimiz büyük. Takımı kısa sürede devraldığımız için bazı eksikliklerimiz oldu. Ancak zamanla sistem oturacak. Petrolspor artık A.Ş. olarak yoluna devam edecek. Şirketle ilgili işlemlerin tamamlanmasını bekliyoruz” diye konuştu.


YÖNETİCİLERİ YANIMIZDA
GÖRMEK İSTİYORUZ”

TPAO yöneticilerine onursal başkanlık teklifinde de bulunduklarını ifade eden işadamı Gülmez, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu teklifimizi kabul etmediler ama onlar bizi kabul ettiği sürece bağımızı koparmayacağız. Sonuçta 53 yıllık bir takımı bugünlere getiren TPAO’dur. Batman’da güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Sağolsun BDP yönetimi maçımızda yanımızdaydı. Belediye Başkan adayı Sabri Özdemir’le aynı mahallede büyüdük. Desteklerine teşekkür ediyorum. Maliye Bakanımız başta olmak üzere Valimiz, Milletvekillerimiz ve tüm yöneticilerimizi ziyaret ederek, manevi destek isteyeceğiz. Bu kulüp, tüm Batmanlılarındır. Kamuoyu desteğiyle Batman Petrolspor’u üst liglere taşıyacağız.” 

Editör: TE Bilişim