STAD: 16 Mayıs
HAKEMLER: Gökhan Özbulut**, Emre Aslan**, Sezgin Şahbaz**
BATMAN PETROL: Ahmet*, Ramazan*, Serhat*, Halil Aşut*, Atilla* (Dk.75 Yunus*), Emre Aydın*, Ensar*, Hakan*, Hüseyin* (Dk.46 Reha*), Emre Bayram*, Samed* (Dk. 72 Veysel*)
ERZİN BELEDİYE: Emre***, Nureddin**, Samet** (Dk.60 Mert***), Ali*, Melih**, Okan***, Sefa***, Şerif***, Tugay** (Dk.60 Kaan*), Fatih**,Umut**
KIRMIZI KARTLAR: Dk.44 Halil (Petrol), Ali (Erzin Belediye)
GOL: Dk.92 Mert (Erzin Belediye)

**Batman Petrolspor, evinde 3 puan dağıtmaya devam ediyor. İki hafta önce sahasında Kemer’e yenilen Petrol, konuk ettiği Hatay ekibi Erzin Belediye’ye de ‘14 Şubat Sevgililer günü’nde adeta 3 puan armağan etti. Ligin dibindeki Erzin Belediye Batman’da hayat bulurken, Petrolspor ise kötü gidişatını sürdürdü.

BÜYÜK FIRSAT TEPTİ
3. Lig 1. Grupta play-off hesabı yapan takımlar arasında en rahat maça çıkan Petrolspor, evinde adeta çöktü. İki hafta önce Kemerspor’a mağlup olan Kırmızı-beyazlılar, bu kez Hatay ekibi Erzin Belediyespor’a 3 puan hediye etti. Tribünlerin bir bölümünün dolduğu karşılaşmada kapalı futbol sergileyen rakibi karşısında gol pozisyonu üretemeyen Kırmızı-beyazlılar, hayal kırıklığı yarattı. Maçta ilk devrenin son dakikalarında Erzin Belediyeli Ali’nin, Halil’e yaptığı sert faul sonrası iki futbolcunun bir birine müdahalesinin ardından hakem, iki oyuncuyu da kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. İkinci yarıda her iki takım da 10 kişi mücadele ederken, karşılaşmanın 92. Dakikasında Erzin Belediye Mert’le bulduğu golle Petrol’ü devirdi. Play-Off yolunda ağır yara alan Kırmızı-beyazlılar, hafta sonu Düzce deplasmanına çıkacak.

ERZİN, PETROL’Ü UYUTTU
Pozisyon üretkenliğinin olmadığı maçta ilk etkili atağı Petrolspor geliştirdi. 36. Dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Petrollü Emre Bayram’ın kötü şutu auta çıktı. 44. Dakikada saha bir anda karıştı. Erzin Belediyesporlu Ali, Petrollü Halil’e sert müdahalede bulundu. Müdahale sonrası iki futbolcu birbirine girdi. Yaşanan gerginliğin ardından hakem, iki futbolcuyu da kırmızı kartla oyundan attı. İlkyarı golsüz sona erdi. İkinci yarıda da rakibi karşısında etkili futbol sergilemeyen Petrolspor, 92. Dakikada yıkıldı. Bu dakikada Erzin Belediye kontratağında Sefa, topu soldan iyi taşıdı, ceza sahası içindeki Mert’i gördü. Mert, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu belirledi; 0-1. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim