**Elazığ Karakoçan’ı 4-2’lik skorla deviren Batman Petrolspor, aylar sonra buluştuğu galibiyette moral buldu. Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş: “Mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. İhtiyacımız olan bir galibiyeti aldığımız için mutluyuz. Teknik heyeti ve futbolcularımızı kutluyorum” dedi.

PETROL’DE GALİBİYET SEVİNCİ
Ligde tam 13 hafta sonra galibiyetle buluşan Batman Petrolspor’da moraller yerinde. Elazığ Karakoçan’ı 4-2’lik skorla deviren Kırmızı-Beyazlılarda rota şimdi de hafta içi oynanacak Yalova maçına çevrildi. Karakoçan maçında şeytanın bacağını kırdıklarını belirten Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş: “Uzun bir aradan sonra galip geldiğimiz için mutluyuz. Bizim için kötü bir seriydi. İnşallah bundan sonra çıkışa geçen bir ekip olacağız. Galibiyetten ötürü teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyoruz. Ayrıca bu zor günlerde her zaman yanımızda olan çevrelere de teşekkür ediyoruz” dedi.

YALOVASPOR’A HAZIRLANIYOR
Batman Petrolspor, Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Yalovaspor maçının hazırlıklarına başladı. Karşılaşmaya Teknik Direktör Bülent Demirkanlı yönetiminde tam kadro çalışan Kırmızı-Beyazlılar, alt sıraları yakından ilgilendiren maçta kritik bir virajı kayıpsız atlatmak istiyor. Küme düşme hattındaki Yalova’dan eli boş dönmeyeceklerini kaydeden Kulüp Başkanı Akbaş; “Ligde artık her maç bir final. İlerleyen haftalarda sıkıntılar yaşamak istemiyorsak artık deplasmandan da boş dönmememiz gerek” diye konuştu. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim