** Çanakkale karşısında 2-0’lık yenik durumdan maçı 3-2’lik galibiyete taşıyan Batman Petrolspor, 5 hafta sonra galibiyetle buluştu. İşte Petrol’ün yeniden doğduğu karşılaşmadan kareler…

VEYSEL, UMUTLARI YEŞERTTİ
Çanakkale karşısında ilk yarım saatte 2-0 yenik duruma düşen Batman Petrolsporlu futbolcuların oyundan kopmayışı dikkat çekti. İlk yarının uzatma dakikalarında kazanılan serbest atış sonrası oluşan karambolde meşin yuvarlağı ağlara gönderen Veysel, takımının umutlarını yeşertti.

SAMED, TAKIMA CAN VERDİ
İkinci yarıda oyuna dahil olan sol açık Samed, tecrübesi ve tekniğiyle takımının galibiyetinde etkin rol oynadı. Maçın 55. Dakikasında Reha’ya asist yapan Samed Kartal, Batman plakası 72’de de takımın galibiyet golüne imza attı. Maçın son bölümlerinde de hırsıyla dikkat çeken Samed’in rakip futbolcularla mücadelesi objektiflerimize böyle yansıdı.

STOPERLERİN SEVİNCİ
72. Dakikada Samed’in harika golünün ardından 16 Mayıs şehir stadında adeta bayram havası yaşandı. Gol sonrası taraftarlar, teknik heyet ve futbolcular büyük sevinç yaşarken stoperler Celal ve Fahri’nin sevinci de objektifimize böyle takıldı.

MÜCADELEDEN KOPMADI
Birçok 2. Lig kulübünde top koşturduktan sonra bu sezon memleketi Batman’da forma giyen Emre Aydın da zorlu karşılaşmanın gizli kahramanlarındandı. Takımın 2-0 yenik durumda olduğu dakikalarda bile mücadelesinden kopmayan Emre Aydın verdiği kritik paslarla takımın hücum gücünü arttırdı.

TARAFTARLARDAN BÜYÜK DESTEK
Kapalı tribünlerin tamamen dolduğu karşılaşmada Genç 72 taraftar grubu bulunduğu A tribüne dev Petrolspor bayrağı astı. İşlerin kötü gittiği dakikalarda takımı tezahüratlarıyla desteklemeye devam eden Genç 72, galibiyetle büyük sevinç yaşadı. Tribün lideri Amigo Cihan, 90 dakika boyunca yerinde oturmadıklarını belirterek: “2-0 Yenik duruma düşmemize rağmen inancımızı kaybetmemiştik. Çünkü iyi futbol oynayan takım bizdik. Bize bu sevinci yaşatan futbolcularımızı tebrik ediyoruz” dedi.

VALİ VE FUTBOLCULARIN COŞKUSU
Karşılaşma sonrası Petrolspor soyunma odasında ise büyük coşku yaşandı. Teknik heyet ve futbolcuları tebrik etmek için soyunma odasına giren Vali Deniz, tezahüratlarla karşılandı. Futbolcularla birlikte büyük coşku yaşayan Vali Deniz, karşılaşma öncesi takıma verdiği manevi destekle galibiyette büyük pay sahibi oldu. (Barış Arslan-Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim