**Son 6 maçta bileği bükülmeyen Medicalpark Batman Petrolspor, Pazar günü sahasında play-off hesabı yapan Rize ekibi Pazarspor’u konuk edecek. Kırmızı-beyazlılarda tüm planlar galibiyet üzerine kuruldu. Zorlu maçın saati; 13.00.

3 PUANA ŞARTLANDI
Diyarbekirspor galibiyetiyle ligde az da olsa rahatlayan Batman Petrolspor, Pazar günü sahasında kritik bir maça daha çıkıyor. Ligde play-off hesabı yapan Rize ekibi Pazarspor, Batman’a konuk olacak. Kart cezalısı Ali Kemal ve Buğra’nın forma giyemeyeceği maçta 3 puan hedeflediklerini belirten Basın Sözcüsü Emin Çelik: “Ligdeki çıkışımız camiaya moral oldu. Özellikle Diyarbekir galibiyeti bize ilaç gibi geldi. Takımımız, il yöneticilerimiz, spor kamuoyu ve taraftarlarımızla birlikte güzel bir hava yakaladık. Bu güzel havayı Pazarspor maçında da sürdürmek istiyoruz. Alacağımız galibiyetle tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz” diye konuştu.

HAKEM TRİYOSU AÇIKLANDI
Batman Petrolspor-Pazarspor maçının hakem triyosu da açıklandı. Zorlu maçı Kütahya bölgesinden Emre Korkmaz yönetecek. Kırmızı-beyazlılar son 7 maçında 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligin ikinci yarısında çıkışa geçen Petrol, Pazarspor’u devirerek üst sıralara tırmanmak istiyor. Öte yandan play-off hesabı yapan Pazarspor ise ligin ikinci yarısında ise 4 mağlubiyet aldı. Rakibin bir maç eksiği de bulunuyor. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim