**Yaklaşık 10 gündür tesislerinde ilk etap kampa start veren Batman Petrolspor’da, Burdur kampı 2 Ağustostos’ta başlayacak. Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş; “Burdur kampı 16 gün sürecek. Bu kampın ardından takımımız lige hazır bir şekilde başlayacak” dedi.

BATMAN KAMPI TAMAMLANDI
3. Lig 1. Grup temsilcisi Batman Petrolspor’un tesislerindeki ilk etap kampı tamamlandı. Teknik Direktör Zafer Hızarcı yönetiminde günde çift idmanla Batman kampını tamamlayan Kırmızı-Beyazlılarda futbolculara verilecek iki günlük iznin ardından 2 Ağustos’ta Burdur kampı başlayacak. Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş; “Ekibimiz Batman kampını sorunsuz bir şekilde tamamladı. Burdur kampımız ise 2 Ağustos’ta başlayacak ve 16 gün sürecek. Takımız 20 Ağustos gibi Batman’da toplanıp, ligin ilk maçına hazırlanacak. Transfer sürecini bitiriyoruz, 2-3 isimi daha kadromuza katıp transferi kapatacağız” dedi.

MAÇLAR 5 EYLÜL’DE BAŞLIYOR
Fikstürün çekildiği 3. Lig’de maçlar ise 5 Eylül’de start alacak. Şu ana kadar yaptığı 20 transferle grubun iddialı takımlarından olan Kırmızı-Beyazlılar, ilk maçta sahasında Bursa Yıldırım’ı konuk edecek. Burdur kampı sonrası 20 Ağustos’ta Batman’da toplanacak olan Petrolspor, ligin ikinci maçında ise Fatsa Belediye deplasmanına çıkacak. Vali Hulusi Şahin’in bu sezon ciddi maddi destek sağladığı Kırmızı-Beyazlıların hedefi ise şampiyonluk. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim