**Attığı 26 golle Batman Petrolspor’un şampiyonluğunda büyük rol oynayan Aykut Çift, Petrolspor’a veda etti.

**Vedasını duygulu sözlerle açıklayan golcü Aykut; “2 Aydır birçok takımın tekliflerine rağmen önceliği Petrolspor’a vererek reddetmiştim. Ancak gelinen süreçte kulübün belirsizliğinden dolayı kariyerim adına karar vermek zorundaydım. Batman’ın bende çok özel bir yeri var. Batman’ı ve sıcak insanlarını unutmayacağım” dedi.

TÜM LİGLERDE EN FAZLA GOL ATAN GOLCÜYDÜ
Batman Petrolspor’daki belirsizlik önemli bir ismin daha kulüpten ayrılmasına neden oldu. Petrolspor’un şampiyonluğuna büyük katkı sunan golcü Aykut, Petrolspor’a veda etti. Geçen sezon attığı 26 golle tüm profesyonel liglerde en fazla gol atan golcü olan Aykut Çift, Çankaya FK ile sözleşme imzaladı. Vedasını duygulu sözlerle sosyal medya hesabından duyuran golcü Aykut; “Kelime kurmakta zorlanıyorum. 26 Yıl sonra gelen şampiyonlukta 26 gol ile katkı sağladığım, Türkiye ligleri gol krallığını elde ettiğim bu büyük camianın tarihine adımı altın harflerle yazdırmanın gururu ve mutluluğu ile sizlere veda ediyorum” dedi.

İKİ AYDIR PETROL’Ü BEKLİYORDU
Birçok kulüpten transfer teklifi almasına rağmen Petrolspor’a önceliği verdiğini belirten Aykut, şöyle devam etti; “2 Aydır birçok takımın tekliflerine rağmen önceliğimin Petrolspor olduğunu söyleyerek reddetmiştim. Gelinen süreçte kulübün belirsizliğinden dolayı ailem ve kariyerim adına bir karar vermek zorundaydım. Batman’da bulunduğum süre içerisinde bana ve aileme gösteriler saygı-sevgiden ötürü herkese çok teşekkür ediyorum. Bende emeği olanlara ayrıca teşekkür ediyorum. Batman’ın bende özel bir yeri var, burayı asla unutmayacağım. Bir gün tekrar buluşmak dileğiyle hepinizi çok seviyorum.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim