*Ak Parti’nin Batman Belediye Başkan aday adaylarından 53 yaşındaki Enver Erdem, şansının diğer adaylar kadar yüksek olduğunu söyledi.

AK PARTİ’NİN KURUCULARINDAN…
1983 yılında Kozluk Anap ilçe başkanlığı, 1992’de de Yeni Parti Batman İl Başkanlığını yapan Enver Erdem, 2002’den bu yana Ak Parti’den aktif politikaya girdiğini söyledi. Halen Ak Parti Batman il yönetiminde olduğunu belirten Erdem: “Batman ne zaman Batman olacak derseniz, Ak Parti’nin yerel iktidara gelmesiyle gerçekleşecektir. İster BDP’li ister AKP’li olsun. Kim güzel proje ve hizmet getiriyorsa Allah onu muvaffak etsin. Batman’a yapılacak o kadar projeler var ki, ancak şuan da projelerin bir bölümünü kamuoyuyla paylaşabilirim” dedi.
ERDEM’İN PROJELERİ
Erdem projelerini şöyle özetledi: “Batman çayı ile Üniversite kampüsü havzasını açık mesire alanlarına dönüştüreceğim. Yeşiltepe’den hava limanına kadar metro-raylı sistem projesini de gerçekleştirecek çalışmalarım olacak. İluh deresi kenarında mesire ve dinlenme yerlerini artıracağım. Demir yolunun şehir dışına çıkarılması için de gayret göstereceğiz. Ayrıca cezaevinin şehir dışına çıkarılması için de proje hazırlanacak. Asfalt şehri olan Batman’ın dört bir yanını beton asfaltla buluşturacağız.”
“KOLTUK, MEVKİ VE
MAKAMDA GÖZÜMÜZ YOK”
Erdem, şöyle devam etti; “Geleceğimize temiz bir kent emanet edeceğiz. İkinci Turgut Özal Bulvarı neden olmasın. Ekonomik bağımsızlığı olan aday adayıyım. Koltuk, mevki makamda da gözüm yok. Amacım Batman’a hizmet getirmek. Ak Parti’nin rüzgarını Batman’a yansıtmak lazım. İktidar partisine bir şans verilmeli. Varoş semtte yaşayan biriyim. Petrol Mahallesi’nde oturanlar beni bilir. O insanların çektiği çileyi biliyorum. Geçen hafta başvurumu yaptım. AK Parti’nin de tabanından destek alacağıma inanıyorum.”

Editör: TE Bilişim