** Ak Parti Milletvekili ve 1. Sıra adayı Ziver Özdemir, seçime sayılı günler kala mezra, köy ve ilçe demeden ziyaretlerini sürdürüyor. Kent merkezinde esnaf ve yurttaşlarla görüşen Özdemir: “Hayal edilemeyenleri Ak Parti gerçekleştirdi” dedi.

 

ÖZDEMİR SAHADA

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, 7 Haziran genel seçimleri öncesi çalışmalarını mezra, köy ve ilçelerin ardından kent merkezine kaydırdı. STK, kanaat önderleri ve farklı kesimlerle bir araya gelen Milletvekili Özdemir, destek istiyor. 13 Yıldır devam eden AK Parti iktidarı ile Türkiye genelinde ve Batman’da hayal edilemeyenlerin gerçekleştirildiğine dikkat çeken Özdemir, genel ve yerel anlamda gerçekleştirilen yatırımlar, çalışmalar ve atılan adımlarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Batman’da her kesimden herkesle biraraya geleceklerini ve ziyaret edilmedik mahalle-sokak bırakmayacaklarını da ifade eden Özdemir, çözüm sürecinin devamı ve yeni bir Anayasa için de yetki istiyor.

 

ENGELLİLERE YAKIN İLGİ

Yeni açılan seçim lokalinde vatandaşlarla bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Özdemir, özellikle seçim lokaline gelen engelli vatandaşlarla yakından ilgilendi. Gündüz saatlerini yoğun görüşme trafiğini sürdüren Özdemir, akşam geç saatlere dek ev ve aile ziyaretlerini sürdürüyor. Misafir olduğu evlerde eğitim, sağlık, insan hakları ve demokratikleşme alanında gerçekleştirilen yenilikleri aktaran ve yöneltilen soruları yanıtlayan Milletvekili Özdemir, ziyaretlerde karşılaştıkları ilgiye teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim