“ORTAK PAYDAMIZ; BATMAN”
Yerel medya turuna çıkan Ak Parti Batman Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin, görev verildiği takdirde 5 yılda Batman’a 20 yılda yapılmayan hizmetleri kazandıracaklarını söyledi. 31 Mart’ta Ankara’da yapılacak genel tanıtım toplantısının ardından Batman’a yönelik projeleri kamuoyuna açıklayacaklarını belirten Güneştekin: “Gerek il başkanlığım döneminde gerekse de milletvekilliği adaylığımda da yapabileceklerimi seçmenlere aktarmıştık. Şehrimizde yapılabilir projeler üzerinde duruyorum. Kamuoyuna gerçekçi projeleri sunacağız. Ortak paydamız Batman olduğu için bu şehirde hep birlikte sorunları çözmek için yola çıktık” dedi.

“HERKESE SAYGIMIZ VAR”
Başkanlığı döneminde köprülü kavşakların yapımında emeği geçtiğini de hatırlatan Güneştekin, şöyle devam etti: “Her şeyden önce bize bu onurlu görev verilirse makamın kapası herkese açık olacak. Belediyecilikte ideolojiyi bir kenara bırakacağız. Batman’ın güzel hizmetlere ihtiyacı var. Bunu da halkımızla birlikte gerçekleştireceğimiz. Toplumun tüm kesimlerine saygılıyız. Yerel hizmetlerin yanı sıra Batman’ın ihtiyaç duyduğu diğer yatırım alanlarında da üzerimize düşeni yapacağız. Ayrıca Batman’ın yeni imar alanları ve hava mania sorununu çözdüğümüzde 250 sektörü ayağa kaldırmış oluruz.”

“BATMAN, SINIR İL OLACAK”
Batman Üniversitesi Batı Raman merkez kampüsünü çıkmaz sokaktan kurtaracak dev projeyi de hayata geçirmenin çabası içinde olduklarını sözlerine ekleyen Başkan adayı Güneştekin: “Dicle nehri üzerinde yapılacak köprü, hem üniversiteye hem de Batman’ın ulaşımına büyük katkı sunacaktır. 150 kilometrelik yol 65 kilometreye inecek. Savur üzerinden Mardin’e gidecek yol güzergahı aynı zamanda şehrimizi sınır ili yapacaktır. Suriye’nin yeniden inşasında kısalacak yol Batman ticaretine olumlu katkılar sunacak. Yine projelerimizde yer alan Spor Köyü ve Gençlik Köyü projeleri var. Bu projelerin detaylarını önümüzdeki günlerde kamuoyuna aktaracağız” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim