*Batmanlıların Newroz’unu kutlayan Milletvekili aday adayı Enver Erdem, “Newroz’un kalıcı bir barışa vesile olmasını istiyorum” dedi.

 

“PARTİME ÇALIŞACAĞIM”

AK Parti Batman Milletvekili aday adayı Enver Erdem, Milletvekili aday listesinde olsa da olmasa da partisine çalışacağını ifade etti. Ara komisyonun doğru bir tercih yapacağına inandığını söyleyen Erdem, şunları söyledi; “7 Haziran seçimleri Türkiye için önemlidir. Çünkü çözüm bekleyen sorunları yeni dönemde yine AK Parti iktidarının çözeceğine inanıyorum. Önümüzdeki seçim reforma yönelik bir dizi projenin hayata geçirileceğine inanıyorum. 7 Nisan tarihinde Milletvekili aday listesi açıklandığında aday olsam da olmasam da partime çalışacağıma söz veriyorum.”
NEWROZ’U KUTLADI

Bugün partilerinin Kozluk ilçesinde yapacağı piknikle 2015 Newroz’unu kutlayacağını ifade eden Milletvekili aday adayı Erdem; “Her şeyden önce bugün anlamlı etkinliği düzenleyen AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar ve yönetim kurulunu kutluyorum. Newroz’un coğrafyamıza ve ülkemize huzur ve barış getirmesini istiyorum. Çözüm sürecinin başarıya ulaşması için de herkes üzerine düşeni yapacaktır. Hiçbir zaman koltuk, makam ve mevki düşünmedim. Partimin önümüzdeki seçimlerde de başarılı olması için elimden gayreti göstereceğim” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim