Benzin ve motorine gelen zamlar nedeniyle zararda olduklarını belirten Batman’daki nakliyeciler; “Neredeyse her gün gelen zamlar nedeniyle zor günler geçiriyoruz. Maliyetler artık bizi kurtarmıyor” diyorlar.

KAMYONCU ESNAFI ZORDA
Batman’daki nakliyeci ve kamyoncular, artan yakıt fiyatları nedeniyle kontak kapatacak hale geldiklerini söylediler. TMO Batman Müdürlüğü’nden aldıkları ithal arpayı, çevredeki il ve ilçelerin adresine ulaştıran kamyoncu esnaflardan Hasan Akdemir, Hüseyin Arslan ve Yasin Bir; “Neredeyse her gün akaryakıta gelen artış nedeniyle zarardayız. Bir de lastik ve diğer giderleri ekleyince nakliye taşımacılığı bizi kurtarmıyor” diye konuştular.

“BÖYLE GİDERSE KONTAK KAPATACAĞIZ”
Yakıt ve lastik başta olmak üzere diğer maliyetlerin artışının kendilerine zor durumda bıraktığını ifade eden nakliyeci esnafı, şöyle konuştu; “Böyle giderse kontak kapatacağız. Çünkü yakıt fiyatları her gün artıyor. Yıllardır bu işi yapıyoruz, ilk kez bu kadar zorlanıyoruz. Diğer sektörler kadar biz de mağdur duruma düştük. Özellikle yakıt artışı tüm hesaplarımızı altüst etti. Mesleği yapamayacak hale geldik.”

Editör: TE Bilişim