Benzin ve motorine neredeyse her gün gelen zamlar tepki toplarken, Cuma akşamı akaryakıta yapılan 1.5 liralık zam öncesi Batman’da onlarca araç sürücüsü istasyonların önünde uzun kuyruklar oluşturdu

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU
Akaryakıta yapılan üst üste zamlar devam ederken, Cuma günü benzin ve motorine zam kararı öncesi onlarca sürücü adeta akaryakıt istasyonlarına koştu. Akaryakıta gelen 1.50 liralık zam nedeniyle güncel benzin fiyatı Batman’da 17.15, motorinin litresi ise 17.40’a çıktı. Zam kararı öncesi kentin işlek güzergahlarındaki akaryakıt istasyonlarında depolarını doldurmak isteyen araç sahipleri, kilometrelerce kuyruk oluşturdu.

“DEPO HİÇ BOŞALMAYACAKMIŞ GİBİ İLGİ VAR”
Son zamanlarda akaryakıta gelen zamlar öncesi birçok şehirde olduğu gibi sürücüler istasyonların önünde kuyruk oluştururken, yoğunluğu gören bazı vatandaşlar ise; “Zamlara biz de şaşırıyoruz. Neredeyse her gün yakıta zam var ama sürücüler de sanki depo boşalmayacakmış gibi izdiham oluşturuyor, biz de bu manzaraya şaşırıyoruz” dediler. Öte yandan bazı araç sahipleri da zamlara tepki göstererek; “Bu gidişle yakıtın litresi 20-25 lirayı bulacak. Artık kontak kapatmaktan başka çaremiz yok” diye konuştular. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim