*Balpınar Belde Belediye Eşbaşkanı Nejdet Sarıgöl, Karayolları’nın Balpınar yol güzergahında yapımını tamamladığı köprünün düşük kodunun giderilmemesine isyan etti. Yapımcı firmanın aylardır sorunu çözmediğini belirten Başkan Sarıgöl, “Ya sorunu çözsünler, yada yolu kapatsınlar” dedi.

BELDE ULAŞIMINI ENGELLİYOR

3000 Nüfuslu Balpınar belde girişindeki Güney Raman çevre yol güzergahındaki köprünün düşük kodunun aylardır çözülmemesi, Belediye Eşbaşkanı Nejdet Sarıgöl’ün tepkisine yol açtı. İl Koordinasyon Kurulu toplantılarında sık sık gündeme getirdikleri köprünün özellikle kış aylarında geçit vermez hale geldiğini ifade eden Belediye Eşbaşkanı Sarıgöl, “Aylardır belde girişindeki köprü sorununu gündeme getirdik. Köprü kodunun düşüklüğü yüzünden ağır tonajlı araçlar yol güzergahından geçemiyor” dedi.

“GÖRÜNMEZ KAZALAR YAŞANABİLİR”

Belediye Eş Başkanı Sarıgöl, şöyle devam etti: “Her an bu güzergahta görünmez bir kaza yaşanabilir. Yağışlı havalarda sorunu çözmeyen Karayolları ve yapımcı firma, şimdi de çevrede mısır ekili alanlar yüzünden su birikintilerinin oluşturduğu bölgeye giremiyor. Bir kez daha Karayolları yetkililerini uyarıyoruz. Bu köprüye artık bir çözüm bulun. Köprüye ya yapın yada trafiğe kapatın.”

Editör: TE Bilişim