**Batman Valisi ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin, ‘Mahalle Buluşmaları’nın 8.’sini Bayındır Mahallesinde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin gösterdiği buluşma toplantısında konuşan Vali Hulusi Şahin: “Bu buluşmalarda vatandaşlarımızla bir araya gelme fırsatımız oluyor, onların dertlerine dinleme imkanı doğuyor ve kendimizi anlatma fırsatını buluyoruz” dedi.

TABLET, BİLGİSAYAR VE İŞ TALEBİ…
Batman Valisi ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin, mahalle sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kez Bayındırlık mahalle sakinleri ile buluşan Vali Şahin’e, mahalle muhtarı Yusuf Kural ve sakinler sorunları aktardı. Bayırdır Parkındaki toplantıda vatandaşların daha çok tablet, bilgisayar ve iş talebinde bulunması dikkat çekti. 2021’in ikinci toplantısını gerçekleştirdiklerini belirten Vali ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin: “Mahalle sakinlerimizle buluşalım, dertlerinizi dinleyelim, elimizden geldiği kadar çözüm yolları arayalım. Mahalle toplantıları çok verimli gidiyor. 8’inci buluşmayı gerçekleştirdik. Hava bize müsaade ettiği müddetçe, pandemi kuraları çerçevesinde yani maske, mesafe ve temizlik şartıyla buluşmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu buluşmalarında vatandaşlarımızla bir araya gelme fırsatı oluyor, onların dertlerine dinleme imkânı doğuyor ve kendimizi anlatma fırsatını buluyoruz. Vatandaşların isteklerini öncelikle olarak sıralayacağız” dedi.

“UYUŞTURUCU İLE TOPYEKÜN MÜCADELE”
‘Mahalle Buluşmaları’nın ardından açıklamada bulunan Şahin, şöyle devam etti: “Uyuşturucu ile mücadele konusunda İl Emniyet Müdürlüğümüz ve Jandarma Komutanlığımız çok sıkı takip yapıyorlar, çok sıkı çalışıyorlar. Artık öyle büyük çaplı girişler şehrimizde yok. Takip ediyoruz, ilimizde perakende uyuşturucuya karşı amansız bir mücadele yürütüyoruz. İşte bunun meyvelerini de alıyoruz. Bu arada Adliyemiz ve Cumhuriyet Savcılarımızın bu konuda çok büyük destekleri var. ‘Uyuma’ adında İçişleri Bakanlığımızın bir uygulaması var, bunu da vatandaşlarımıza bir kere daha hatırlatıyoruz. Bu uygulamayı indirsinler ve bu uygulamayı kullandıkları anda en hızlı şekilde yetkililere ulaşacaktır. Bu bir topyekûn mücadele, herkesin desteğiyle ancak bitirilebilir. Çok paydaşlı önemli bir mücadeleyi yürütüyoruz.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim