14’ncü Mahalle Buluşmalarını Cudi Mahalle sakinleriyle gerçekleştiren Vali ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin; “Şehir merkezinde devam eden birçok çalışmamız var. Bu konuda sabrınıza ve hoşgörünüze sığınıyoruz” dedi.

14’NCÜ MAHALLE BULUŞMALARI CUDİ’DEYDİ
Mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek, mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerini yerinde dinlemek için Batman Belediyesi’nin düzenlediği ‘Mahalle Buluşmaları’nın 14. Cudi Mahallesi’nde gerçekleşti. Cudi Mahallesi Salih Özdemir Parkı'ndaki buluşmaya Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ali Osman Bilgili ve Adnan Yürük, Belediye Birim Müdürleri, Batman'daki Kamu ve Kurum Müdürleri, Mahalle Muhtarı Abdurrezzak Öner ile mahalle sakinleri katıldı.

VALİ ŞAHİN, SABIR İSTEDİ
Mahalle muhtarı Abdurrezak Öner ve mahalle sakinleri talep ve şikâyetlerini ilk ağızdan dinleyen Vali Şahin, taleplerinin çözüme kavuşturulması noktasında çalışmalar gerçekleştirilmesi için birimlere talimatlar verdi. Vali Şahin, “Şu anda şehir merkezinde devam eden birçok çalışmamız var, bu konuda sabrınıza ve hoşgörünüze sığınıyoruz. En kısa zamanda daha sağlıklı içme suyu ile yağmur suyu altyapısı, kanalizasyon ve yeni yollara kavuşacaksınız. Bu arada biraz zahmet çekeceğiz, zahmetsiz rahmet olmaz” dedi. Vali Şahin, çalışmaların sürdüğü noktalarda vatandaşlardan sabırlı ve anlayışlı olmalarını da istedi. (Ali Arslan)

Editör: TE Bilişim