Batman’ın Hürriyet mahallesinde aile bireylerine üç ayrı yerde tabancayla ateş açması sonucu eşinin ve yeğeninin ölümüne, 1 kişinin de ağır yaralanmasına neden olan katil zanlısı, köyde yakalandı

EŞİNİ, YENGESİNİ VE YEĞENİNİ VURDU
Geçen Cuma gecesi Batman’ın Hürriyet mahallesinde henüz bilinmeyen bir nedenle tabancayla eşi, yengesi ve yeğenine üç ayrı adreste kurşun yağdıran 65 yaşındaki Şehmus Demir, olay sonrası saklandığı kent merkezine bağlı Oymataş köyünde bir evde ele geçirildi. Batman Polisi, toprak altına saklanan suç aleti tabanca ile birlikte katil zanlısını ele geçirdi. İddiaya göre, Şehmus Demir önce Şerzan Kurt parkında gördüğü 26 yaşındaki yeğeni Abdulgani Demir’e tabanca ile ateş açıp olay yerinden uzaklaştı. Ardından Hürriyet mahallesinde resmi nikahlı eşi 44 yaşındaki Keziban Başak Demir’e de kurşun yağdırdı. Abdulgani Demir ve Keziban Başak Demir, olay yerinde hayatlarını kaybetti.

ÜÇÜNCÜ SALDIRI…
Uzun bir süre önce Edirne Açık Cezaevi’nden çıktığı öğrenilen Şehmus Demir, aynı gece üçüncü saldırıyı Hürriyet mahallesinde taziye evine yakın bir yerde gerçekleştirdi. Silahla vurduğu Abdulgani Demir’in yengesi olan Felek Demir’e de saldırı düzenleyen Şehmus Demir, otomobille olay yerinden uzaklaştı. Batman kent merkezsine bağlı Oymataş köyünde bir eve sığınan Şehmus Demir, güvenlik görevlilerinin takibi sonucu toprağa gömdüğü tabancayla ele geçirildi. Batman’da nöbetçi mahkemeye çıkarılan Şehmus Demir, ilk ifadesinin ardından tutuklanarak Batman M Tipi cezaevine gönderildi. Olayda hayatını kaybeden Abdulgani Demir ve Keziban Başak Demir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki otopsilerin ardından Asri mezarlığında toprağa verildi. Olayda ağır yaralanan Felek Demir’in yoğun bakımda tedavisi sürüyor. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim