**22 Yıl öncesine kadar Batman Petrolspor’un amigoluğunu yapan 72 yaşındaki Mehmet Gülsever yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayata veda etti. Bir zamanlar Kırmızı-Beyazlıların taraftarlarını gür sesiyle coşturan Gülsever; “Hayalim bir daha Petrolspor’u 1. Lig’de görebilmektir” diye mesaj vermişti.

UZUN YILLAR AMİGOLUK YAPTI
1986 Yılında 3. Lige çıkan Batman Petrolspor’un amigoluğunu 2000’li yılların başına kadar yapan Mehmet Gülsever, bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düştü. DDY Peronunda ailece yaygın gazetelerin dağıtım işini yapan Mehmet Gülsever, aynı zamanda Kırmızı-Beyazlı ekibin de amigoluğunu uzun yıllar sürdürdü. Petrolspor’un amatörden 3. Lige, 2. Lig’den 1. Lige yükseldiği dönemde tribünleri gür sesiyle intelen amigo Mehmet Gülsever, son yıllarda akciğer kanseri teşhisi nedeniyle tedavi görüyordu.

HAYALİ; PETROL’ÜN 1. LİG’E ÇIKMASIYDI
Dün sabah tedavi gördüğü Batman’daki özel bir hastanede yaşama veda eden 11 çocuk babası 72 yaşındaki Mehmet Gülsever, ailesi ve sevenlerinin gözyaşları arasında Asri mezarlığında toprağa verildi. Sağlık sorunları nedeniyle maçlara gidemeyen Gülsever, yakından takip ettiği Petrolspor’un tekrar Spor Toto 1. Ligde görmek istediğini açıklamıştı. Gülsever, bir süre önce Çağdaş’a yaptığı açıklamada şöyle konuşmuştu; “Öncelikle Petrolspor’u 16 yıl aradan sonra 2. Lige çıkarmaya hazırlanan sporsever bir Valimiz var. Şehrimiz yıllar sonra futbolda üst lige çıkacak. Bu havayla Petrolspor’un tekrar 1. Lige çıkacağına inanıyorum. Batman’ın gerçek yeri de 1. Lig’dir. 630 Bin nüfuslu bir şehrin 22 yıl önce yaşadığı o atmosferi tekrar yaşaması en büyük arzumdur.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim